Familia si viata de cuplu

Grija pentru tine, ca parinte. Strategii pentru parinti echilibrati

Grija pentru tine, ca parinte. Strategii pentru parinti echilibrati

A fi părinte este în majoritatea cazurilor şi în majoritatea timpului o experienţă plăcută şi pozitivă. În acelaşi timp, puţine experienţe în viaţă sunt la fel de solicitante, de stresante şi de obositoare. Mulţi părinţi îşi încep „cariera” de mamă sau de tată fără a fi cu adevărat pregătiţi pentru... citeste »

Workshop gratuit “Invata sa fii o mamica grozava!”

Workshop gratuit “Invata sa fii o mamica grozava!”

Ești însărcinată sau ești mamă? Ai gânduri și îndoieli în legătură cu sarcina, în legătură cu tine sau copilul tău? SAU vrei doar să te informezi… Te întrebi ce fel de mamă vei fi? SAU vrei să înveți cum să ai mai multă încredere în calitățile tale de mamă… Știi... citeste »

Invata sa fii o mamica grozava!

Invata sa fii o mamica grozava!

Odată devenită mamă, femeia are nevoie să învețe să se adapteze la noile provocări ce apar în această etapă firească din viața ei. Primul pas este acela de a-și reclădi propria stimă și încredere că este suficient de bună, puternică, rezistentă pentru a se descurca în noua ipostază și mai... citeste »

Obiceiuri simple pentru o viata sanatoasa

Obiceiuri simple pentru o viata sanatoasa

Dragele mele, ca mame, pentru copii noștri suntem dispuse să facem orice ne stă în putere pe această lume, dincolo de dragostea necondiționată pe care le-o oferim. Când copii sunt sănătoși și fericiți, și noi vibrăm alături de ei și împreună cu ei. Familia, de cele mai multe ori, este... citeste »

La multi ani, Robert!

La multi ani, Robert!

Speranta moare ultima! Cu atat mai adevarat cand vorbim despre mamici!  Acum 16 ani, intr-o dis–de-dimineata de februarie, friguroasa si alba, intr-o masina a unui prieten al surorii mele, ma indreptam spre spital sa aduc pe lume primul meu copil. Copilul pe care mi-l dorisem atat de mult si-l asteptasem... citeste »

Si parintii se educa!

Si parintii se educa!

Toţi părinţii îşi iubesc copiii. Cu toate acestea, uneori se întâmplă să nu-i înţelegem, să nu ştim ce vor sau care sunt nevoile lor reale, să ne întrebăm unde greşim, de ce copilul nu ne ascultă, de ce ne sfidează, de ce face totul invers decât ne dorim noi, de... citeste »

Nod la papion

Daca nodul la cravata ti se pare complicat, cum este cel de papion? Pas cu pas cum se face, a.i. sa-ti usuram viata.     citeste »

Este mariajul afectat de nasterea unui copil?

Este mariajul afectat de nasterea unui copil?

Intelegerea, suportul si compromisul…daca tineti minte aceste trei cuvinte, mai ales cand sunt si copiii implicati, veti avea un mariaj mai fericit si mai solid. Aducerea unui bebelus acasa de la spital este, in sine, o experienta emotionanta. Proaspetii parinti sunt plini de sentimente de bucurie, dragoste, frica si nesiguranta.... citeste »

Cum sa faci nod la cravata

Cum sa faci nod la cravata

Nu poti sa fii o mamica completa daca nu stii sa faci nod la cravata sotului tau. Iata 2 modele de nod pentru cravata, pas cu pas, astfel incat devine o banalitate. 1. Nod de cravata simplu   2. Nod de cravata dublu     citeste »