superfood 200x200 Minimax așteaptă copiii în parc, pe 1 și 2 iunie!Minimax începe Luna Copiilor cu surprize pentru cei mici: de 1 și 2 iunie (vineri și sâmbătă), postul TV dedicat copiilor între 2 – 12 ani îi așteaptă pe toți fanii desenelor animate în Parcul Lumea Copiilor (din sector 4, București). Aici, în zona „La scenă”, copiii vor fi întâmpinați de mascotele Minimax și de Motanul Încălțat, care le vor împărți cărticele de activități și alături de care își vor putea face numeroase poze.

Evenimentele organizate de Ziua Copilului și a doua zi fac parte din campania de imagine a postului Minimax, primul canal educativ pentru copii din România, care promovează un conţinut non-violent și desene pacifiste. În cadrul acesteia, în perioada 16 mai – 15 iunie, Minimax invită toți micii telespectatori la concurs! Copiii pot intra în pielea personajelor animate preferate: fetițele sunt invitate să devină Albă-ca-Zăpada sau Barbie, prin intermediul serialelor „Eu și cei 7 pitici” și „Barbie Dreamtopia”; băieții se pot transforma în eroi plini de curaj, alături de spadasinul felin din „Peripețiile Motanului Încălțat” ori lemurianul din „Trăiască regele Julien!”.

Concursul se desfășoară pe pagina de Facebook Minimax, în aplicația „Concurs cu eroii animați preferați”, din stânga paginii. În aplicație trebuie încărcată o poză cu cel mic și completate datele cerute. Premiul cel mare? O petrecere fabuloasă de ziua celui mic, la care își poate invita toți prietenii. În plus, se mai pot câștiga unul dintre cele 70 de seturi „Barbie Dreamtopia”, 70 de seturi cu nisip kinetic sau 60 de cărți cu CD „Motanul Încălțat”. Intrați în concurs de pe desktop/laptop aici . Și de pe mobil aici.