articole 140x200 Moda la varste mici cu noua colectie Tex de la Carrefour

Moda la varste mici

Puiul tău creşte repede, atât de repede încât nici nu îţi vine să crezi. Mai ieri abia se născuse şi îi pregătisei pentru primele zile acasă hăinuţe minuscule. Atât de mici, încât păpuşile ar fi încăput lejer în ele. Îţi aminteşti?
Acum e deja mare, are un an sau poate doi. A împlinit trei ani şi merge pentru prima dată la grădiniţă? Atunci începe o super experienţă pentru amândoi, vei vedea.
Cu fiecare an care trece, copilul tău are nevoie de hăinuţe noi. Pentru că cele pentru păpuşi chiar nu îi mai vin deloc icon smile Moda la varste mici cu noua colectie Tex de la Carrefour Iar acum, că e deja toamnă, e timpul pentru noi cumpărături pentru sezonul rece.
Noi îţi recomandăm hăinuţele din gama Tex, marca proprie pe care o găseşti în toate magazinele Carrefour. În primul rând pentru că sunt din bumbac de calitate, iar asta înseamnă că rezistă la multe spălări. Aşa că îţi poţi lăsa copilul să se joace în voie, să descopere, să coloreze, să creeze.
Pentru bebeluşi, mie îmi plac foarte mult body-urile Tex. Ştii bine cât îţi sunt de utile. Sunt colorate, rezistente, cu mărimi până la 3 ani. Sunt seturi de câte două sau trei body-uri, la preţuri decente, între 24 şi 38 de lei. Pentru nopţile mai răcoroase de toamnă găseşti salopete cu mânecă lungă la 15 lei.
Iar dacă puiul tău e mai mare şi a început grădiniţa, atunci ai nevoie să laşi educatoarelor mai multe schimburi de haine cu care să îl poată îmbrăca sau dezbrăca uşor. Un set cu două perechi de dresuri de calitate îl găseşti la 18 lei. Cinci perechi de şosete sunt tot 18 lei. Îti vor fi de folos pentru schimburile de la grădiniţă şi colanţii, împreună cu bluzele cu mânecă lungă. Le găseşti tot în colecţia Tex.
Cele mai multe modele de hăinuţe le găseşti în magazinele Carrefour, dar dacă nu ai timp să ajungi acolo, poţi comanda de acasă din magazinul lor online. Vei vedea că este foarte uşor de folosit, iar produsele sunt grupate pe mai multe categorii. Sunt fete, băieţi sau bebeluşi şi, ce mi se pare chiar important, poţi selecta şi de ce sumă de bani dispui pentru cumpărături, astfel încât să nu depăşeşti bugetul. Produsele ajung la tine in maximum 48 de ore şi le poţi returna sau schimba dacă te răzgândeşti sau ai greşit măsura.
Carrefour are multe noutăţi şi campanii aproape săptămânale, cu reduceri de preţuri sau produse speciale. Ca să nu le ratezi, te poţi abona la newsletter, pe care poţi să îl personalizezi astfel încât să primeşti exact produsele care te interesează.