Generic Family Holiday Jumping in Sea 200x90 Petrece o vacanta de vis impreuna cu familiaAi asteptat cu nerabdare vara pentru a pleca in vacanta impreuna cu familia? Cu siguranta de ceva vreme te-ai tot gandit ca ai vrea sa mergi intr-un loc sau altul, dar le-ai eliminat pe rand, gandindu-te ca nu se incadreaza in buget, mai ales ca merg si copiii. Dar de ce sa renunti atat de usor la un vis care te-ar putea face fericita, te-ar ajuta sa te mai relaxezi si sa iti recapeti energia atat de necesare pentru a fata vietii de zi cu zi?

Se spune ca alegerile noastre sunt cele care ne croiesc drumul, iar o clipa de relaxare din cand in cand ne ajuta sa il parcurgem mai usor. Pentru copii, o vacanta impreuna cu parintii intr-un loc nou este cel mai minunat lucru pe care il poti oferi. Petreceti timp de calitate, descoperiti noi locuri si obiceiuri, iar vacanta este ca o gura de aer proaspat in relatia parinte-copil.

De indeplinirea dorintelor si de rasfat are grija Banca Romaneasca cu ajutorul Cardului Destept de Cumparaturi. Cu un comision de 0% la achitarea cumparaturilor atat in tara, strainatate sau online, cu activarea programului de rate automate pentru plati de peste 200 de lei, si cu cea mai extinsa retea de acceptare, de 29 de milioane de locatii in intreaga lume, cardul este accesoriul perfect pentru o vacanta in familie, oriunde v-ati dori sa o petreceti.
Dupa cum ii spune si numele, cardul de credit este unul destept si asta nu doar pentru ca are limita de creditare de pana la 20.000 de lei (adica pana la 3 venituri lunare nete) pentru varianta Standard, sau de pana la 75.000 de lei (pana la 5 venituri lunare nete) pentru varianta Mastercard Gold. Este un Card Destept de Cumparaturi pentru ca te bucuri de o multime de beneficii care sa iti faca viata mai usoara atat in vacanta, cat si atunci cand te intorci.

Sa-ti mai spun si ca ai cea mai generoasa perioada de gratie, de pana la 61 de zile fara dobanda? Astfel, poti cumpara linistit in vacanta si sa fii la fel de lipsit de griji si cand te intorci acasa. Si pentru ca ne place sa te vedem fericit, te rasplatim pentru cumparaturile facute cu cate 1 punct bonus la fiecare 2 lei cheltuiti. Strange punctele bonus, intra in catalogul MasterCard si alege-ti recompensa dorita.

Lasa orice griji ai avea deoparte, pregateste bagajele si petreceti vacanta mult visata impreuna cu cei dragi tie!