Incearca sa dai o noua intrebuintare lipiilor arabesti folosite pentru servirea humusului sau shaormei (ambele facute in casa, bineinteles, cea din urma fara cartofi prajiti – eventual copti – si maioneza). Triunghiurile de lipie le poti servi la micul dejun sau la una dintre gustarile copilului.
Ingrediente:
- 2 foi de lipie
- 1 lingura ulei de masline
- 1/2 lingurita condimente
Incalzeste cuptorul la 200 grade Celsius.
Unge lipiile cu ulei de masline si tai-o pe fiecare in 8 triunghiuri, exact cum procedezi la feliile de tort. Presara deasupra orice condimente doresti si aseaza triunghiurile intr-o tava cu hartie de copt, apoi baga-le la cuptor aproximativ 10 minute, pana devin crocante.
Condimente:
- freaca lipia cu un catel de usturoi
- scortisoara si zahar brun
- parmezan, cascaval
- servite ca nachos: coapte fara condimente si consumate alaturi de sosuri de branza, avocado, etc
Comentarii