P1020208 200x150 Mamica.ro iti ofera o participare gratuita la cursul Cum sa cresc un copil fericit!

“Cum sa cresc un copil fericit” – atelier cu Antonia Noel

Inscrierile la seminarul “Cum sa cresc un copil fericit” sustinut sambata, 22 septembrie 2012, de Antonia Noel s-au incheiat. Multumim tuturor participantilor pentru mesajele frumoase pe care ni le-au impartasit!

Castigatoarea unei participari gratuite la cursul de sambata este Irina Bogdescu. O rugam pe Irina sa transmita un mail de confirmare a participarii sale la office@altavistagroup.ro (confirmarea este asteptata pana maine, 21 septembrie, ora 10.00). Felicitari Irina si te asteptam cu mare drag!

 

Desi prezenta la curs este limitata, mamica.ro impreuna cu Antonia Noel ofera o participare gratuita la atelierul “Cum sa cresc un copil fericit organizat la data de 22 septembrie 2012 in Bucuresti acelui parinte care ofera un raspuns cat mai sincer, spiritual sau detaliat la intrebarea “Cum mi-am imaginat ca o sa fie viata de mamica/ tatic?”.

Multi dintre noi am renuntat sa contemplam viitorul copiilor nostri in meserii banoase, case si masini luxoase. Odata cu debutul sarcinii, ne rugam si ne dorim sa avem un copil sanatos in primul rand, indiferent de sex spunem noi. Trec primele luni in compania proaspatului bebelus si, pe masura ce se contureaza in noi parintele responsabil, mereu atent la mediul pe care il ofera proaspatului membru al familiei, incercand sa controleze chiar si imposibilul, dar mai ales bombardat de stimuli si informatii de o diversitate coplesitoare, alaturam sperantelor de vesnica bunastare medicala o coordonata spirituala: sa fie fericit! Usor de zis, greu de facut!

Traim in secolul vitezei, parca niciodata nu a exitat atata informatie, insa, la o scurta privire in jur, s-ar parea ca volumul de date de orice natura la care are acces omul modern nu l-a ajutat cu nimic sa fie macar impacat cu sine si sa se cunoasca, fara a pomeni de fericire. Oare e chiar atat de greu?! Este posibil ca grijile vietii sa nu ne ofere ragazul de a medita o clipa la propria existenta, insa suntem datori sa o facem pentru ceea  ce pretuim cel mai mult: copiii nostri!

DSC01227 200x112 Mamica.ro iti ofera o participare gratuita la cursul Cum sa cresc un copil fericit!

Antonia NOËL- consultant în comunicare relationala, trainer dezvoltare personala si practician ESPERE

Antonia Noel, mamica unui baietel minunat de 7 ani, s-a format în metoda ESPERE (Institutul ESPERE International Paris) si comunicarea relationala timp de 3 ani. Cu o experienta în domeniul comunicarii de 12 ani de zile, incepand cu 2009 Antonia îsi consacra întreaga activitate în a-i sprijini pe ceilalti în dezvoltarea relatilor interumane cu ajutorul comunicarii, sustinand în tara conferinte, workshop-uri, sedinte individuale pe tema comunicarii relationale între parinti si copii. Considerata un specialist în domeniul de parenting, este adesea invitata emisiunilor pentru parinti din presa de specialitate.

Antonia isi propune sa ne ajute sa crestem un copil fericit prin sustinerea unui atelier de comunicare pentru parinti, atelier ce va consta intr-o sesiune de 9h dedicata exclusiv relatiei parinti-copii si unde accentul se va pune pe oferirea de solutii simple si eficiente la situatiile concrete (copilul nu vrea sa manânce, nu se joaca cu ceilalti copii, îi este frica de monstri, l-a batut pe un alt copil la scoala, refuza orice i se propune, petrece foarte mult timp la calculator/televizor, etc) din viata de familie.

“Cum sa cresc un copil fericit” este un curs de parenting sustinut de Antonia si care raspunde nevoilor parintilor din zilele noastre care isi doresc sa-si creasca copiii într-un alt mod decât ei însisi au fost crescuti. Copiii nostri au nevoie de a deveni adulti autonomi si responsabili, capabili sa se gestioneze din punct de vedere emotional. Astazi, parintele are mai mult ca oricând rolul de a-si ghida copilul pe acest drum si a-l ajuta sa-si depaseasca dificultatile inerente fiecarei vârste (copilarie, pre-adolescenta, adolescenta).

Participând la workshop-ul de comunicare, parintele va reusi sa construiasca o comunicare pozitiva si eficace cu propriul copil, ajutându-l sa-si depaseasca fricile, blocajele sau unele comportamente atipice cu ajutorul metodei ESPERE fondata de psihosociologul francez Jacques Salomé.

Raspunde la concursul nostru (“Cum mi-am imaginat ca o sa fie viata de mamica/ tatic?“) postand un comentariu in subsolul acestui articol sau in postarea de pe Facebook pana la data de 20 septembrie 2012.

Asadar, cum ti-ai imaginat ca o sa fie viata de mamica/ tatic?