Bine ai venit!

Mamica.ro este o sursa de informatii pertinente despre cresterea si dezvoltarea copiilor nostri si se adreseaza in principal parintilor, dar si tuturor celor interesati si direct implicati in acest proces: unchi, matusi, bunici, cadre didactice.

Acest proiect a luat fiinta cu aproximativ 8 ani in urma, pasiunea pentru copii fiind cea care a stat la baza deciziei de a porni pe acest drum. Apoi, odata cu venirea pe lume a copiilor unora dintre membrii echipei noastre, am observat ca aveam nevoie de o multitudine de informatii pe care nu le gaseam tocmai usor, ceea ce ne-a determinat sa incepem o munca laborioasa de compunere a unor articole care sa trateze problemele specifice fiecarei etape din evolutia sarcinii sau a copilului si care sa fie livrate utilizatorilor nostri exact atunci cand au nevoie de ele. Asa se face ca newsletter-ul nostru, care acum, la sfarsitul anului 2013, ajunge la zeci de mii de parinti, este citit in proportie covarsitoare.

Mamica.ro isi propune sa ajute parintii sa aleaga ce se potriveste cel mai bine copiilor lor prin furnizarea de informatii corecte si concrete, care, in plus, beneficieaza de amprenta experientelor dobandite de colaboratorii nostri in practica zilnica. Internetul abunda in informatii de tot felul, iar stimulii zilnici la care suntem supusi ne fac viata grea, reusind sa reduca la tacere de multe ori filtrul propriu, personal pe care trebuie sa il aplicam asupra fiecarei informatii citite sau auzite. De aceea, echipa noastra isi propune sa iti ofere exact ceea ce ai nevoie si chiar la momentul potrivit!

Nicole 240 200x156 Bine ai venit!

Laura Tanase – Fondator Mamica

Sunt Laura Tanase, am 32 ani si sunt mamica a doi copii minunati, un baietel si o fetita. Hobby-ul din studentie s-a transformat (in urma cu 2 ani) intr-un proiect care imi ocupa toate cele 8 ore de birou si pe care le gasesc prea putine pentru a-mi satisface placerea de a vorbi si scrie despre copiii nostri.

Iar pentru ca ne dorim sa aducem imbunatatiri continue serviciilor pe care le oferim, site-ul nostru beneficieaza si de un magazin online, un loc unde parintii sau rudele pot gasi tot ceea ce au nevoie pentru cresterea si educarea copilului drag: carucioare, scaune de masina, articole pentru masa si puericultura, mobilier si decoratiuni pentru cei mai mici dintre noi, dar si o multime de jocuri si activitati amuzante pentru petrecerea timpului piticilor nostri.

Intrucat am primit foarte multe intrebari de la voi, ceea ce ne bucura nespus, am decis ca este momentul sa va raspundem intr-un mediu mai organizat unde puteti beneficia, in plus, si de experienta unor persoane cu interese comune cu ale voastre. Este vorba despre Forumul Mamica, un loc unde vom incerca sa lamurim orice nedumerire si sa ne cunoastem mai bine!

Consideram ca am invatat multe de la voi, parintii care folosesc Internetul ca mijloc principal de informare, si este randul nostru sa contribuim cu noi sfaturi si informatii despre cresterea sanatoasa si educarea copiilor, de aceea va asteptam cu mare drag pe forum.mamica.ro!

Si pentru ca timpul trece atat de repede, iar vremurile pe care le traim si informatiile pe care le primim (citite, auzite, vazute) ne indeamna la uitare, am conceput o aplicatie Facebook – Socialkids – care permite parintilor sa creeze un jurnal de crestere al copiilor lor (cu semnalizarea momentelor cheie din dezvoltarea copilului, cu posibilitatea stocarii vorbelor de duh rostite de acesta, cu poze si multe altele) ce poate fi urmarit doar de persoanele autorizate de parinte (fie o parte din prietenii sai, fie doar cele mai apropiate rude).

Speram ca am reusit sa-ti trezim interesul de a ne urmari in continuare si te invitam sa intri in legatura cu noi ori de cate ori simti nevoia, scriindu-ne un mesaj.

Ne bucuram de cunostinta si iti uram multa sanatate si succes in tot ceea ce faci,
Echipa Mamica.ro