Analize in sarcina 200x149 Analizele si investigatiile medicale in sarcina

Analize in sarcina

Fie ca iti doresti un copil sau esti deja insarcinata, vei calca mai des pragul cabinetului medical fata decat ai facut-o pana acum. Nu este un lucru rau, ba din contra: de starea sanatatii tale depinde inca o viata, cea a bebelusului tau. Odata cu sarcina vei invata mai multe despre responsabilitate, vei constientiza ca orice actiune asupra organismului tau are implicatii directe asupra vietii pe care o porti in pantec. “Grija” va deveni cuvant de baza in vocabularul tau, guvernandu-ti intreaga existenta de acum incolo. 

Vom parcurge impreuna momentele frumoase, dar si grele, din perioada ce va urma, fiindu-ti alaturi cu un sfat pentru orice problema intalnita in sarcina si, ulterior, in cresterea copilului. Iti vom da detalii suficiente cu privire la orice obstacol pe care l-ai putea intalni pentru a te asigura ca intotdeauna exista o parte plina a paharului (ca sa nu zicem “Dracul nu-i asa de negru pe cat pare”). 

Incepem prin a-ti exemplifica ce presupune sarcina din punct de vedere medical. Vom urmari parcursul medical al sarcinii in 4 etape distincte: inainte de conceptie, in primul, al doilea, respectiv al treilea trimestru de sarcina, propunandu-ti spre lamurire articole care sa te ajute sa intelegi importanta fiecarui demers medical specific perioadei in care te afli.

Tot ce trebuie sa stii despre analizele si investigatiile medicale la care vei fi supusa in sarcina poti citi din urmatoarele patru articole:

Bineinteles ca avem pregatite pentru tine articole suplimentare menite sa te ajute sa intelegi mai bine fiecare etapa din aceste 9 luni frumoase, dupa cum urmeaza:

Inainte de conceptie

Sarcina