Termeni si conditii

SC Social Kids SRL (denumita in continuare “Compania”) ofera aplicatia Facebook SocialKids si portalul de informatii www.mamica.ro (denumite in continuare “Serviciul”) in conformitate cu Termenii si conditiile declarate mai jos. Compania isi rezerva dreptul de a modifica acesti termeni fara preaviz. Folosirea Serviciului (inclusiv prin intermediul altor site-uri, aplicatii, platforme, programe software si clienti) constituie acceptarea acestor termeni, disponibili la adresa web: https://www.mamica.ro/termeni-si-conditii/ ‎. Incalcarea unuia dintre acesti termeni poate rezulta in excluderea interventiilor scrise ale utilizatorului si inchiderea contului de utilizator. Nelamuririle privind termenii si conditiile pot fi transmise la adresa https://www.mamica.ro/socialkids-contact/.

 Termeni de folosire ai Serviciului

 • Serviciul nu este destinat spre folosinta tuturor cetatenilor. Continutul lui este prezentat frecvent intr-o maniera directa, nevoalata, pe care unii o pot considera ofensatoare. Daca nu va considerati un utilizator potrivit sau sunteti ofensat de continutul Serviciului, rugam nu folositi Serviciul.
 • Serviciul nu este destinat copiilor cu varsta mai mica de 13 ani. Utilizand Serviciul, faceti declaratia ca aveti cel putin 18 ani sau ca aveti 13 ani, insa utilizati serviciul cu acordul parintilor.
 • Serviciul nu va fi utilizat pentru vreo activitate ilegala sau pentru violarea legilor din jurisdictia de care apartineti.
 • Serviciul nu va fi exploatat pentru accesarea de informatii neautorizate.
 • Compania isi rezerva dreptul de a modifica, suspenda sau intrerupe Serviciul pentru orice motiv, cu sau fara anuntarea prealabila a utilizatorilor sai.
 • Serviciul este furnizat in forma dorita de Companie. Utilizatorul isi asuma responsabilitatea completa si riscul folosirii Serviciului. Compania nu garanteaza ca Serviciul va respecta cerintele utilizatorilor, ca utilizatorii vor fi multumiti de continutul Serviciului, ca Serviciul va fi disponibil in orice moment, ca Serviciul nu va prezenta vreo eroare de orice fel sau ca orice eroare prezenta in continutul sau va fi corectata.
 • Compania nu este raspunzatoare pentru orice pierdere sau deteriorare de orice fel rezultata din folosinta Serviciului sau.
 • Orice esec al Companiei de a impune sau exercita un drept expus in acesti Termeni si conditii nu inseamna renuntarea la acel drept.
 • Daca orice prevedere a prezentilor Termeni si conditii se dovedeste a fi invalida sau nesustenibila, ceilalti termeni se vor aplica in continuare
 • Acesti Termeni si conditii reprezinta intregul angajament dintre utilizator si Companie si inlocuiesc orice alte angajamente anterioare, scrise sau verbale, intre utilizator si Companie, inclusiv Termenii si conditiile ulterioare.

Comportamentul utilizatorului

 • Utilizatorii nu pot comunica in interiorul Serviciului continut calificat ca fiind:
  1. ilegal, amenintator, calomnios si defaimator
  2. care violeaza proprietatea intelectuala a oricarei parti implicate
  3. care este in detrimentul calitatii si spiritului intentionat de Serviciu
 • Exemple de continut sau comportament inacceptabile ale Serviciului includ:
  1. abuzul, hartuirea, angajarea in atacuri personale de caracter, amenintari cu violenta, intimidarea oricarei persoane sau organizatii, sau orice alt comportament amenintator
  2. angajarea sau contribuirea la orice activitate de natura ilegala sau care violeaza drepturile altora
  3. furnizarea de informatii false, care induc in eroare sau imprecise
  4. accesarea ilegala sau modificarea Serviciului pentru a implica in mod eronat o asociere a Serviciului cu Compania
  5. implicarea sau pretinderea de a fi afiliatul unei companii sau asociatii printre ale carei membrii nu se numara sau rastalmacirea gradului sau rolului de afiliere al utilizatorului la o companie sau organizatie
  6. divulgarea informatiilor personale ale unui alt utilizator, persoana sau organizatie
 • Compania are dreptul, nu si obligatia, de a limita sau revoca privilegiul de utilizare a Serviciului oricui care, in acceptiunea Companiei, utilizeaza continut inacceptabil sau se angajeaza in comportamente inacceptabile
 • In orice moment, Compania poate refuza sa permita un comentariu sau sa-l elimine, la discretia sa. Insa Compania nu este obligata sa restrictioneze sau sa monitorizeze comunicarea intre utilizatorii Serviciului in niciun fel sau sa blocheze utilizatorii care fie utilizeaza continut inadecvat, fie se angajeaza in comportamente inacceptabile
 • Introducand continut in cadrul Serviciului, utilizatorul reprezinta si garanteaza ca continutul:
  1. nu va incalca drepturile niciunui tert, incluzand, insa nu si limitand, proprietatea intelectuala si drepturile proprietarilor
  2. nu este fraudulos si nu implica informatii contrafacute sau furate
  3. nu incalca nicio lege, statut, ordonanta sau regulament.
  4. nu creeaza nicio responsabilitate Companiei sau parintilor, filialelor, afiliatilor, succesorilor, angajatilor, agentilor, directorilor si actionarilor
 • Nu este permisa introducerea de continut folosind metode neautorizate de generare (inclusiv roboti)
 • Compania nu poate controla tot continutul introdus de terti in interiorul Serviciului si nu garanteaza precizia, integritatea sau calitatea acestui continut. Utilizatorul intelege ca folosind Serviciul poate fi expus unui continut pe care il poate califica ca fiind ofensator, indecent, incorect sau neplacut si este de acord ca sub nicio circumstanta Compania nu va fi facuta raspunzatoare pentru continutul Serviciului, inclusiv pentru erorile sau omisiunile din continutul sau, sau pentru orice pierdere sau deteriorare de orice fel ca rezultat al folosirii continutului Serviciului.
 • Utilizarea Serviciului este protejata de Politica de Confidentialitate.

Drepturi de autor si apartenenta

 • Compania detine drepturi de proprietate intelectuala asupra oricarei parti protejabile a Serviciului, incluzand, dar nu limitandu-se la, design, grafica, functionalitate si documentatie. Nu este permisa copierea, modificarea si decompilarea oricarei parti a Serviciului detinut de Companie
 • Orice document, mesaj, grafic, imagine, fisier, date sau orice alta informatie (denumita “Continut”) introdusa de un utilizator in cadrul Serviciului ramane proprietatea sa exclusiva si singulara, fiind unic responsabil pentru Continutul inscris si consecintele publicarii acestuia in cadrul Serviciului
 • Pentru ca Serviciul sa functioneze, Compania are nevoie de dreptul de a folosi continutul publicat de utilizator. De aceea, cand utilizatorul publica continut in cadrul Serviciului, este de acord sa asigure Companiei (si afiliatilor si sublicentiatilor sai) in mod irevocabil, perpetuu, la nivel global, non-exclusiv, dreptul de a copia, distribui, publica parti din continutul publicat in cadrul Serviciului, in cadrul serviciilor afiliate Serviciului si in orice alta parte (incluzand, insa nelimitandu-se la, presa scrisa, video, audio sau online), fara a tine cont de forma de media utilizata, daca ea mai exista acum sau in viitor. Utilizatorul indreptateste Compania (si afiliatii si sublicentiatii sai) sa foloseasca numele de utilizator pe care utilizatorul l-a folosit in publicarea continutului, daca aleg sa o faca, atata timp cat folosirea numelui de utilizator nu releva informatii de identificare personale. Prin publicarea de continut in cadrul Serviciului, utilizatorul reprezinta si garanteaza dreptul de a putea publica continutul respectiv si admite dreptul viitor al Companiei de a utiliza continutul.
 • Compania nu este responsabila pentru orice deterioare sau pierdere rezultata din transmiterea informatiilor Serviciului sau, cum sunt mesajele personale in cadrul unor retele necriptate(ca e-mail-ul).
 • Compania respecta proprietarea intelectuala a altora. Poate, in circumstante anume si la discretia sa, limita accesul sau sterge conturile unor utilizatori care au incalcat dreptul altor utilizatori in mod repetat.
 • Daca un utilizator considera ca ceea ce a publicat in interiorul Serviciului a fost copiat intr-un mod care incalca legea dreptului de autor sau drepturile de proprietae intelectuala i-au fost incalcate, este indreptatit sa trimita o formulare clara la adresa https://www.mamica.ro/socialkids-contact/ .

Limitari de responsabilitate

 • Compania nu poate recenza tot Continutul publicat sau creat de utilizatorii care acceseaza Serviciul, si nu este in nicio masura responsabila pentru continutul acestor comunicari sau activitatilor utilizatorilor sai.
 • Utilizatorul admite ca Serviciul nu furnizeaza sfaturi profesionale. Continutul si celelalte materiale din cadrul Serviciului sunt destinate doar in scopuri informative/distractive. Continutul nu se doreste a fi un inlocuitor al sfatului specialistilor in domeniu, al diagnosticului sau tratamentului, incluzand, insa nelimitandu-se la, domeniul medical, legal sau psihologic. Increderea in orice informatie din cadrul Serviciului este exclusiv pe riscul utilizatorului
 • Utilizatorul admite ca acordandu-i-se dreptul de a vedea si distribui continut generat de alti utilizatori prin intermediul Serviciului, Compania este cel mult un intermediar pasiv pentru distribuirea unor astfel de informatii si nu-i revine nicio obligatie sau responsabilitate asupra Continutului sau activitatilor utilizatorilor Serviciului.
 • Compania si respectiv parintii, filialele, afiliatii, succesorii, angajatii, agentii, directorii si actionarii nu sunt raspunzatori si nu-si asuma vreo datorie de a monitoriza continutul Serviciului de Continut nepotrivit.
 • Compania si respectiv parintii, filialele, afiliatii, succesorii, angajatii, agentii, directorii si actionarii nu isi asuma nicio responsabilitate sau obligatie ce poate decurge din continutul Serviciului, si, prin urmare, insa nelimitandu-se la, revendicarile pentru defaimare, calomniere, incalcare, invadarea intimitatii sau drepturile de publicitate, obscenitatea, pornografia, profanarea, frauda sau rastalmacirea continutului sau.

In cazul in care aveti intrebari sau dubii va rugam sa ne contactati.