bagajul pentru spital1 121x200 Bagajul pentru spital

Bagajul pentru spital

Ai parcurs alaturi de noi cele mai frumoase 9 luni din viata ta de pana acum. Te informezi din plin despre nastere si discuti impreuna cu partenerul tau despre viata voastra ca familie intregita. Esti la un pas distanta de a descoperi ce a ascuns burtica ta atata timp!

 Odata cu debutul celui de-al treilea trimestru de sarcina, fiecare mamica constiincioasa trebuie sa inceapa sa adune rand pe rand cele necesare venirii pe lume a bebelusului.

 Mamica.ro iti propune o lista de lucruri de trebuinta pentru perioada cat vei sta in spital, atat pentru tine, cat si pentru noul membru al familiei.

Printeaza documentele de mai jos si taie de pe lista de fiecare data cand achizitionezi sau incluzi in bagaj un articol. Recomandabil ar fi sa folosesti o geanta mai mare de calatorie sau profita de momentul ce se iveste si cumpara un troler incapator cu motive grafice si culoare corespunzatoare sexului bebelusului: il veti folosi de fiecare data cand plecati de acasa, aducandu-va aminte de sentimentele placute ce v-au incercat atunci cand l-ati utilizat pentru prima data!

Bagajul mamicii pentru spital

Bagajul bebelusului pentru maternitate

Ca ultim sfat pentru mamicile cochete: incercati sa nu impachetati toata casa, sa nu luati tot arsenalul de creme si lotiuni, toata garderoba! Plecam de acasa pentru un lucru pe cat de inaltator, pe atat de serios! Nasterea unui copil nu este sejur! 

Dragi mamici, Mamica.ro va ureaza mult succes si va asteapta cu sfaturi si informatii noi atat despre nou-nascut, cat si despre dezvoltarea bebelusului vostru in primul an de viata!