Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate prezentata aici acopera portalul www.mamica.ro si aplicatia Facebook SocialKids (denumite in continuare “Serviciul”), oferite de SC SOCIAL KIDS SRL (denumita in continuare “Compania”).

Stim ca sunteti interesati de modul in care sunt folosite datele dvs. personale, de aceea confidentialitatea datelor dvs. este tratata cu o deosebita importanta. Cititi cele ce urmeaza pentru a cunoste detalii suplimentare despre politica noastra de confidentialitate. Folosind Serviciul nostru, va dati acceptul pentru practicile enumerate in prezenta Politica de Confidentialitate. Datele cu caracter personal sunt adunate in scopul imbunatatirii continue a experientei utilizatorului in folosirea Serviciului si pentru a-i comunica utilizatorului promotiile si noile servicii disponibile. Aceasta politica de confidentialitate nu se aplica practicilor companiilor pe care nu le detinem sau controlam, persoanelor pe care nu le angajam sau manageriem sau tertelor website-uri. Nu vindem sau inchiriem informatiile personale ale utilizatorilor unor terti. Asa cum este descris in prezenta Politica de Confidentialitate, avem posibilitatea de a impartasi informatiile utilizatorului in anumite circumstante, inclusiv tertilor implicati (“partenerilor de marketing”) care furnizeaza servicii in numele nostru sau cu care am colaborat in oferirea unui anumit serviciu. Momentam, nu exista parteneri carora sa impartasim datele utilizatorului, insa ne rezervam dreptul de a adauga, exclude sau schimba partenerii de marketing in orice moment.

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SOCIAL KIDS SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este furnizarea de servicii de comunicatii electronice (comert si concursuri online).

Sunteţi/nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare livrarii produselor comandate sau notificarilor pe care le trimitem catre utilizatorii inregistrati in baza noastra de date. Refuzul dvs. determină imposibilitatea transmiterii celor mentionate anterior. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator.

Daca doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de SOCIAL KIDS SRL, trimiteti-ne adresa dvs.de email la https://www.mamica.ro/contact/

Conform Legii nr. 677/2001 beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la SOCIAL KIDS SRL, Spectrum Business Center, Soseaua Mihai Bravu nr. 62A, etaj 7, biroul nr. 4, Sector 3, Bucuresti.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

SOCIAL KIDS SRL este operator de date cu caracter personal înregistrat în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal administrat de Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sub nr. 26390.

Informatii solicitate

Informatii furnizate de utilizator: solicitam informatii personale despre utilizator la inregristrarea sa, la actualizarea datelor sale, in interactiunea cu alti membrii ai Serviciului (utilizatori) si la folosirea diverselor aplicatii din cadrul Serviciului. Pentru a se inregistra, utilizatorul trebuie sa adauge aplicatia noastra pe platforma Facebook. Odata inregistrat in baza de date, utilizatorului i se va oferi optiunea de a adauga informatii cu caracter personal despre el si familia lui la profilul sau deja creat. Utilizand setarile de confidentialitate din profilul sau, utilizatorul poate controla care membrii ai Serviciului au acces la anumite informatii cu caracter personal. Trebuie retinut, insa, ca anumite date de baza cu caracter personal nu pot fi ascunse si vor fi intotdeauna afisate de catre noi de fiecare data cand utilizatorul se inregistreaza, aici incluzand si numele de utilizator.

Adunam, de asemenea, informatii si din interactiunea utilizatorilor intre ei si din folosirea Serviciului de catre acestia. La anumite intervale de timp este posibil ca utilizatorul sa fie rugat sa dea curs unui sondaj de opinie sau altor solicitari de informatii suplimentare. Adunam informatii despre utilizator atunci cand acesta participipa in concursuri sau promotii oferite prin Serviciul nostru, precum si prin alte metode, inclusiv din chestionare de cercetare sau informatii oferite de catre un tert, incluzand aici serviciile de verificare, serviciile de date, precum si sursele publice. Folosim informatiile obtinute pentru a oferi utilizatorului in mod constant un Serviciu cu o valoare adaugata cat mai consistenta.

Toate datele personale identificabile obtinute pot deveni parte din dosarul utilizatorului si pot fi folosite de Companie conform stipularilor descrise in prezenta Politica de Confidentialitate sau asa cum s-a mentionat la momentul furnizarii informatiilor solicitate utilizatoarului sau in orice alt mod cu care utilizatorul a fost de acord.

Divulgarea informatiilor: nu vom inchiria sau vinde informatiile personale altor companii sau persoane, decat cu consimtamantul utilizatorului. Putem folosi sau dezvalui aceste informatii in una din situatiile:

  • avem consimtamantul utilizatorului
  • pentru a impune Termenii si conditiile Companiei sau pe cei ai platformei utilizate pentru derularea Serviciului
  • furnizam aceste informatii persoanelor si afacerilor de incredere cu singurul scop de a procesa informatiile personale ale utilizatorului in numele nostru. Acest lucru face subiectul unor acorduri care obliga partile implicate sa proceseze astfel de date doar in conditiile cerute de noi si in conformitate cu Politica de confidentialitate a Companiei sau a masurilor de confidentialitate si securitate potrivite.
  • furnizam acest tip de informatii tertilor care semneaza acord de nedivulgare a datelor cu caracter personal
  • furnizam informatiile de acest gen partenerilor de marketing
  • furnizam informatiile companiilor controlate de Companie pentru orice scop permis de Politica de confidentialitate
  • in caz de citatii, hotarari judecatoresti, procese legale sau pentru stabilirea si exercitarea drepturilor legale sau apararii impotriva revendircarilor de natura legala
  • credem ca este necesar sa impartasim informatii personale pentru a investiga, preveni sau actiona in cazul unor activitati ilegale, suspicini de frauda, situatii potential amenintatoare la siguranta fizica a oricarui individ, incalcarea Termenilor si conditiilor Companiei si platformelor utilizate de catre Serviciu, si in orice alte cazuri solicitate de catre lege.
  • transferam datele cu caracter personal in eventualitatea in care Compania sau activele sale sunt preluate sau fuzioneaza cu o alta companie.

Date agregate. Adunam informatii de la toti vizitatorii Serviciului. Informatiile obtinute pot include browser-ul folosit de utilizator, adresa de Internet de unde utilizatorul acceseaza serviciul, sistemul de operare al computer-ului, adresa unica IP a computerului de unde se acceseaza Serviciul, precum si obiceiurile de navigare si utilizare. Aceste informatii sunt folosite pentru a ajuta la depistarea si depanarea nefunctionalitatilor serverului, pentru a analiza trend-uri, pentru a urmari parcursul utilizatorului in agregat si pentru a strange informatii demografice de larg interes. Putem folosi informatii individuale obtinute prin logari web pentru a trimite oferte targetate si alt gen de comunicari. Putem impartasi informatii agregate cu terti fara avizare prealabila, cum ar fi numarul de utilizatori care au folosit Serviciul intr-o anumita luna. Ne rezervam dreptul de a trimite utilizatorului anumite comunicari ce au legatura cu Serviciul, cum ar fi mesaje si anunturi administrative, fara a permite utilizatorului sa opteze pentru neprimirea acestui gen de informari.

Cookies. Pentru a ne asigura ca utilizatorul primeste informatie relevanta, site-ul nostru foloseste “cookies”. Cookies sunt mici fisiere de date stocate in computerul utilizatorului care permit identificarea acestuia ca vizitator anterior al site-ului, ajutandu-ne sa personalizam experienta utilizatorului pe site-ul nostru. Compania si partenerii sai de publicitate folosesc cookie-urile pentru a inregistra informatii de la sesiunea curenta.

La anumite intervale de timp, partenerii nostri de publicitate pot folosi web beacon. Acestea sunt furnizate de partenerii de publicitate si permit acestora obtinerea de informatii precum adresa IP a computerului care a descarcat pagina unde apare web beacon, URL-ul paginii pe care apare, intervalul de timp in care a fost vizualizata pagina care contine web beacon, tipul de browser folosit pentru a vizualiza pagina si informatiile din cookie setate de catre partenerii de publicitate. Ele permit partenerilor de publicitate sa recunoasca un cookie unic din browserul utilizatorului, ceea ce ne permite sa aflam care dintre reclamele de pe site aduce vizitatori platformei.

Prin intermediul tehnologiei cookie-urilor si a web beacon, informatiile obtinute si impartasite sunt anonime si nu pot fi identificabile personal. Nu contin numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a utilizatorului. Majoritatea browser-elor web sunt setate pentru a accepta cookie-urile. Utilizatorul poate deselecta optiunea cookie-urilor din browser-ul pe care il foloseste, in acest caz, utilizatorul nefiindu-i permisibil sa foloseasca anumite aplicatii ale site-ului nostru.

E-mail-ul si dezactivarea. Serviciul nostru solicita ca membrii sai sa primeasca anumite e-mail-uri ca parte a parteneriatului nostru. Utilizatorii pot selecta ce e-mail-uri doresc sa primeasca in pagina de profil si setari. Membrii care doresc sa-si dezactiveze conturile o pot face prin dezactivarea aplicatiei din Facebook.

Securitate.Luam precautii pentru a asigura securitatea datelor cu caracter personal ale utilizatorului. Insa nu putem garanta ca hackerii sau alte persoane neautorizate obtin acces la informatiile personale ale utilizatorilor, in ciuda eforturilor noastre. Utilizatorul trebuie sa retina ca folosind Serviciul nostru, informatiile sale vor circula prin terte infrastructuri pe care nu le putem controla.

Nu putem proteja, si nici prezenta Politica de confidentialitate nu se aplica, informatiile transmise altor utilizatori. Utilizatorul nu ar trebui sa transmita niciodata informatii personale sau identificabile catre alti utilizatori.

Copiii. Serviciul nu se adreseaza copiilor sub 13 ani si nu obtinem constient informatii de la copiii sub 13 ani. Copiii de 13 ani sau mai mari nu ar trebui sa ofere vreo informatie personala fara acordul parintilor sau ingrijitorilor legali. Folosind Serviciul, utilizatorul declara ca are cel putin 18 ani sau ca are cel putin 13 ani si acordul parintilor sau ingrijitorilor legali sa foloseasca Serviciul.

Modificari. Ne rezervam dreptul, la discretia noastra, de a modifica sau schimba Politica de confidentialitate in orice moment, cu sau fara anuntarea prealabila a utilizatorilor. Data ultimei actualizari va fi mentionata la finalul Politicii de confidentialitate. Utilizarea Serviciului dupa orice modificare a Politicii de confidentialitate implica acceptul deplin al modificarilor survenite.

Intrebari. Prezenta Politica de confidentialitate descrie datele cu caracter personal obtinute de la utilizatori, motivul obtinerii acestora, modul in care sunt folosite si impartasite cu terti, precum si descrierea optiunilor disponibile pentru a colecta datele utilizatorului si folosirea lor. Pentru nelamuriri, utilizatorii ne pot contacta la adresa: https://www.mamica.ro/contact/

Ultima modificare a prezentului document: 08 Noiembrie 2011