STILL LIFE 01 013 1 200x149 3 pasi pentru o piele ideala, chiar si dupa o noapte alba

Pielea ideala dupa nopti albe

De cand am devenit mama, nevoile tenului meu s-au schimbat, are nevoie de mai multa grija ca oricand. Dar timpul imi lipseste, asa ca am invatat sa il ingrijesc rapid si eficient, in trei pasi. Dupa ce il adorm pe cel mic, ma retrag pentru ritualul meu de ingrijire, care este si momentul meu de relaxare. 

Evident, pasul 1 este indepartarea machiajului. Chiar daca nu mai reusesc sa ma machiez zilnic, tenul se incarca cu impuritati iar curatarea este foarte importanta. Pasul 2, la fel de important este aplicarea unei lotiuni tonice. E revigoranta si curata si mai in profunzime porii. La pasul 3 folosesc o crema de noapte potrivita tipului meu de ten. Eu am inceput sa folosesc Idealia Skin Sleep de la Vichy, gel-balsam de noapte special conceput pentru a sustine procesul de regenerare a pielii si pentru a reda stralucirea si vitalitatea tenului nostru. Un gel-balsam de noapte pentru recuperarea calitatii pielii ce este o adevarata mangaiere pentru pielea obosita a mamicilor, indiferent de tipul de ten avut sau de varsta. Rezultate dimineata, la trezire: tenul este mai hidratat, mai proaspăt şi mai odihnit, iar eu ma simt mai bine si mai plina de viata atunci cand ma privesc in oglinda.

Ma bucur nespus de aceasta descoperire a mea, mai ales ca a fost din intamplare: intrasem in farmacie pentru a lua un sirop de tuse piciului. Si am plecat si cu micul meu secret de frumusete. M-a cucerit inca de la prima vedere: o cutiuta micuta, un pot de crema cu propria oglinda pe capac si cu un miros discret. Iar formula cu acid hialuronic, cafeina si extract de sambure de caisa au fost argumentele hotaratoare pentru a-mi achizitiona gelul-balsam reparator de noapte.

Vichy Idealia Skin Sleep este un aliat pe termen lung si un prim pas catre dimineti cu ten stralucitor si odihnit, ca dupa o vacanta relaxanta.

 3 pasi pentru o piele ideala, chiar si dupa o noapte alba