nuby pahar stop picatura cu inchidere clik it 200x200 Alegerera primului pahar al bebelusului

Nuby stop picatura

Trecerea de la biberon la canuta nu este de fiecare data un lucru usor. Primele incercari de a-l convinge pe micutul tau sa bea din orice altceva decat din biberon, se poate termina cu schimbarea hainutelor pentru ca va da mai multa apa pe el decat va reusi sa bea.

Cumparand o cana cu manere si mustiuc moale din silicon asemanator tetinei folosite la biberon, il poti convinge mai usor sa renunte la acesta. Produsele Nuby au fost special concepute pentru utilizare si manevrare usoara, atat pentru mama, cat si pentru copil, sunt perfecte pentru dezvatarea de biberon si ideale pentru copilul neobisnuit sa bea singur. Mustiucul moale din silicon face trecerea de la biberon la pahar mult mai usoara decat ai putea crede. Sistemul integrat pentru aer asigura o presiune constanta in pahar. Astfel copilul poate bea cu usurinta. Acest tip de cana este recomandat pentru bebelusii cu varsta mai mare de 6 luni. Au o capacitate de pana la 250 de ml pentru a nu fi foarte grele in manutele puiutului tau, iar culorile produselor il vor atrage cu siguranta.

Incepand cu varsta de 6 luni este recomandat si paharul cu manere si pai flexibil 360⁰. Denumirea paharului este data de paiul special, cu greutate in capat, cu ajutorul caruia copilul poate bea pana si ultima picatura, indiferent in ce pozitie este tinut. Paharul este dotat si cu o clapeta Flip Top care pastreaza paiul curat atunci cand acesta nu este folosit.

 Indiferent ca te interesezi de pahare cu mustiuc, pahare cu pai pentru 6 luni, 9 luni sau 12 luni, produsele Nuby iti ofera siguranta prin sistemele Click It!™ (avertizare sonora ce garanteaza inchiderea perfecta, capacul trebuie sa fie insurubat pana cand se aude un clic), No spill (stop picatura) sau Flip top (clapeta rabatanta pentru pastrarea paiului curat si igienic).

Produsele Nuby sunt distribuite si cunoscute in peste 155 de tari si sunt iubite de milioane de copii si parinti din intreaga lume. De mai bine de 40 de ani, intreaga lor activitate a fost dedicata furnizarii de produse inovatoare si de inalta calitate. Respectand cele mai inalte standarde de calitate si siguranta si urmarind tendintele globale in domeniu pentru a asigura dezvoltarea continua a brandului, Nuby va ofera acele produse de care copiii dumneavoastra au nevoie pentru dezvoltarea lor. Gama ce contine peste 20 de tipuri de pahare, articole pentru hranire, pentru ingrijire si jucarii de baie. Le gasesti atat on-line, cat si in Carrefour, Selgros, unele magazine pentru copii, precum si in farmacii.