ookee 185x200 ookee.ro – de 9 ani educatie jocuri zambete

Magazin online

Implinim 9 ani – da, e adevarat! Ne uitam in urma si parca nu ne vine sa credem.  Am plecat la drum in 2008, cu un portofoliu de 2,000 de jucarii si jocuri – un site micut, dedicat jucariilor educative – iar acum ne mandrim cu o oferta de peste 45,000 de produse. Jocurile si jucariile educative au ramas “sufletul” magazinului nostru, dar pe langa ele am venit si cu multe jucarii pentru curte si gradina, cu mobilier si materiale educationale de calitate excelenta dedicate gradinitelor si scolilor.
Ne-am dorit mereu ca si copiii din Romania sa poata beneficia de jucarii educative de calitate si pentru ca oferta nu era una foarte larga, in anul 2009 am inceput sa importam direct de la producatori consacrati, largindu-ne in fiecare an portofoliul. Astfel am ajuns distribuitori in Romania pentru branduri cunoscute: Melissa&Doug, Miniland, Beleduc, Alex Toys, Androni Giocattoli, Dunster House, Injusa, Fungoo, Playbox, Baker Ross, KBT, Buitenspeel, Heutink, Collecta, Fat Brain Toys, KidKraft etc. Pe langa toate acestea, magazinul nostru online va ofera jucarii LEGO, Matell, Hasbro si multe alte branduri cu traditie.
Jucariile importate de noi se gasesc acum in multe magazine de jucarii specializate, in librarii si la locurile de joaca, in gradinite si scoli. Magazinul nostru online livreaza zilnic sute de articole oriunde in tara. Consilierii nostri va spot sfatui in legatura cu produsele, va pot ajuta sa alegeti cadoul adecvat sau jucaria potrivita copilului dumneavoastra.
Ascultand parerile clientilor nostri, am dezvoltat foarte mult gama de jucarii de exterior, devenind unul dintre magazinele online cu cea mai bogata oferta in acest domeniu – complexe de joaca din lemn, metal sau plastic, leagane, tobogane si casute, biciclete si vehicule cu pedale, balansoare, trambuline si jucarii gonflabile, mobilier de gradina pentru copii, accesorii pentru locurile de joaca si articole pentru utilizare in spatiile de joaca publice.
Voi, clientii nostri, sunteti cei care ne-ati ajutat sa devenim mai buni, mai puternici si sa aducem mereu ceva nou in domeniul jucariilor educative. Tot voi ne-ati cerut o “imbracaminte” noua, o interfata mai simpla si mai usor de folosit inclusiv de pe telefoane mobile si tablete, asa ca am pregatit pentru voi un site nou, modern si atractiv, care sa se incadreze in tendintele curente. Dorim sa ne bucuram impreuna de aceasta dubla sarbatoare si de aceea va oferim promotii aniversare speciale. Vizitati-ne in perioada 21 iulie -7 august – sigur veti gasi la noi jucarii de calitate excelenta la preturi speciale!