trening 7 100x100 Tot ce ai nevoie pentru copilul tău într un singur magazin. Cu preţuri mici.

Preturi pentru tine

E deja toamnă şi ai nevoie de atâtea lucruri noi pentru copilul tău. A crescut şi nimic din ceea ce purta toamna sau iarna trecută nu îi mai vine. Te bucură asta, dar te şi îngrijorează.

Începi să faci o listă şi pe ea se adună atât de multe: blugi, hanorac, bluze cu mânecă lungă, ciorapi şi şosete mai groase şi ghete neapărat. Te uiţi la listă şi te gândesti la cât de mult va trebui să cheltuieşti pentru toate. Dar copilul tău chiar are nevoie de ele, nu sunt simple mofturi, iar tu ştii asta mai bine decât oricine.

Îţi aminteşti că, la şcoală, doamna le-a cerut echipament şi încălţăminte sport. Aşa că va trebui să le pui şi pe ele pe listă. Şi vreo două, trei caiete în plus pentru temele de acasă. Lista s-a făcut lungă şi începi să îţi faci griji că va costa mult şi că va trebui să alergi prin multe magazine ca să le găseşti pe toate.

Dar nu e aşa. Există un singur magazin pentru toată lista ta, pentru că are o varietate foarte mare de produse. Iar bugetul îţi va ajunge, cu siguranţă, pentru că preţurile sunt mici. Magazinul se numeşte PPT Preţuri pentru tine şi îl găseşti în mai toate oraşele din ţară, dar şi online.

Hai să vedem ce produse de pe lista noastră putem alege din magazin şi la ce preţuri.

Blugi găsim pentru orice vârstă şi orice gusturi. Mai jos sunt doar câteva exemple pentru copii de 2,3 ani, dar şi pentru cei mai mari, de şcoală. Putem găsi o pereche care ne place cu 20 de lei.

blugi 1 100x100 Tot ce ai nevoie pentru copilul tău într un singur magazin. Cu preţuri mici.

Preturi pentru tine

 

blugi 2 100x100 Tot ce ai nevoie pentru copilul tău într un singur magazin. Cu preţuri mici.

Preturi pentru tine

 

 

 

 

 

Hanorac şi bluze găsim în diverse modele şi culori, pentru fete sau băieţi. Pe un hanorac cu imprimeu dăm între 12 lei şi 15 lei, iar pentru o bluză cu mânecă lungă nu mai mult de 8 lei:

hanorac si bluza 3 100x100 Tot ce ai nevoie pentru copilul tău într un singur magazin. Cu preţuri mici.

Preturi pentru tine

 

hanorac si bluza 4 100x100 Tot ce ai nevoie pentru copilul tău într un singur magazin. Cu preţuri mici.

Preturi pentru tine

 

 

 

 

 

Copiii au nevoie şi de încălţăminte mai groasă şi rezistentă pentru toamnă, dar neapărat comodă, pentru că aleargă şi se joacă mult. Găsiţi încălţăminte sport la 16 sau 18 lei pentru orele de educaţie fizică, dar şi la 28 de lei pentru a fi purtată zi de zi, pe ploaie şi vânt.

incaltaminte 5 100x100 Tot ce ai nevoie pentru copilul tău într un singur magazin. Cu preţuri mici.

Preturi pentru tine

 

incaltaminte 6 100x100 Tot ce ai nevoie pentru copilul tău într un singur magazin. Cu preţuri mici.

Preturi pentru tine

 

 

 

 

 

Să nu uităm nici de trening, bun atât pentru orele de educaţie fizică, cât şi pentru joaca din parc. Cu 20 de lei aveţi de unde alege un echipament întreg cu mâneci lungi şi pantaloni, din material mai gros, de toamnă.

trening 7 100x100 Tot ce ai nevoie pentru copilul tău într un singur magazin. Cu preţuri mici.

Preturi pentru tine

 

 

 

 

 

Pentru celelalte produse de pe listă nu cheltuiţi decât câţiva lei, fie că sunt şosete, ciorapi sau caiete pentru temele de acasă. La un calcul simplu, puteţi lua toate lucrurile de care aveţi nevoie şi să nu cheltuiţi mai mult de 100 de lei. Şi nici nu aţi pierdut timpul, pentru că le-aţi găsit pe toate la PPT Preţuri pentru tine.

Dacă nu puteţi ajunge în magazine, deşi reţeaua e întinsă în toată ţara, puteţi comanda online. Site-ul ppt.ro e prietenos, puteţi selecta după categorie de produs, preţ, culoare şi măsura pe care o căutaţi. Iar transportul este gratuit pentru orice comandă care depăşeşte 50 de lei.

Urmăriţi promoţiile, pentru că ele pot si de genul ”la două produse cumpărate, al treilea este gratuit” sau ”10 lei reducere la 50 de lei cheltuiţi”. Cel mai bine este să vă abonaţi la newsletter, direct de pe site-ul ppt.ro, pentru a nu rata reducerile sau noutăţile.