Mod de preparare:

Se amesteca faina cu drojdia, apoi se adauga apa calda, margarina si 1 lingurita de sare. Se face un aluat care se lasa sa creasca in tava unsa si tapetata cu faina. Ceapa, morcovul si telina se curata, se dau pe razatoare si se calesc. Se adauga cimbru, piper si pasta de rosii. Pentru a se inmuia sosul se adauga putina apa. Se lasa sa se raceasca, spoi se intinde peste aluatul crescut. Se orneza cu masline taiate feliute si ciuperci. Se da la cuptor 30-40 minute.

Ingredinte:

  • 600 gr faina
  • 300 gr apa calda
  • 50 gr drojdie
  • 1 lingurita margarina
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 telina mica
  • cimbru
  • 2 cutii pasta de rosii
  • 100 gr masline
  • 1 cutie ciuperci
  • sare
  • piper

Pofta buna!