Frumusete

Cea mai buna crema antivergeturi in sarcina si dupa nastere

Cea mai buna crema antivergeturi in sarcina si dupa nastere

Multe femei considera ca folosirea cremelor antivergeturi si a celor puternic hidratante poate diminua aspectul vergeturilor. Majoritatea cremelor special elaborate pentru a servi acestui scop rehidrateaza pielea, in acelasi timp mentinandu-i elasticitatea pe masura ce se intinde de-a lungul sarcinii. Hidratarea zilnica a pielii in timpul sarcinii si dupa nastere ajuta... citeste »

Cateva calitati care pot compensa un fizic mai putin atragator

Atractia fizica este foarte importanta, mai ales la inceputul unei relatii. Dar mai exista calitati care pot compensa un fizic mai putin atragator sau pot aduga sclipire unei prezente si asa placute, si anume acele lucruri care ne fac interesati pentru sexul opus. Un chip frumos si un corp bine... citeste »

Cum sa avem un bust frumos

Crema deosebita Folositi o crema obtinuta din amestecul a 50 ml de ulei vegetal (preferabil de migdale), 9 picaturi de ulei de muscata, 16 picaturi de ylang-ylang. Masati zilnic cu acesta crema timp de citeva minute dimineata si seara muschii pectorali si pieptul. Amestecul respectiv imbunatateste tonusul muscular si ajuta... citeste »

Totul despre implantul de par

Datorita progreselor semnificative in domeniul chirurgiei plastice, interesul pentru implantul de par a crescut semnificativ in ultimii ani. Caderea parului afecteaza doi din trei barbati si una din cinci femei. Unele persoane incep sa-si piarda parul inca din jurul virstei de 20 de ani citeste »

Terapii naturale contra matretii

Specialistii in terapii naturiste recomanda in afara preparatelor din plante si adoptarea unei diete echilibrate, reducerea activitatilor stresante si chiar masajul citeste »

Ingrijirea corecta a parului

Ingrijirea corecta a parului

O buna ingrijire a parului presupune ingrijirea atit a scalpului, cit si a intregului corp. Majoritatea problemelor generate de par sint, de fapt, generate de scalp, care poate produce o cantitate prea mare sau prea mica de grasime, prezinta dermatite sau alte infectii. Cresterea parului este influentata de stres si... citeste »