numarul 1 Numarul 1 al destinului

Numarul 1

Conform opiniei multor numerologi, destinul nostru este deja planuit. Fiecare dintre noi posedam un numar al destinului. Pentru a afla care este acel numar, trebuie sa adunam cifrele datei noastre de nastere (ziua, luna si anul) pana reducem totul la o singura cifra, cu exceptia situatiilor in care cifrele adunate sunt 11, 22 sau 33, pe care nu le vom reduce la o cifra, ele fiind in sine numarul destinului nostru (acestea se numesc numere maiastre).

Asadar, pentru o persoana nascuta in 6 iulie 1962, vom aduna toate cifrele datei sale de nastere si le vom reduce la una singura (6+7+1+9+6+2=31; 3+1=4), deci numarul destinului este cifra 4. Daca aceeasi persoana ar fi fost nascuta, spre exemplu, in luna septembrie a acelui an (6+9+1+9+6+2=33), numarul destinului ar fi fost 33, unul dintre numerele maiastre.

Numarul destinului 1

Esti curajos, ambitios, organizat, aventuros, o persoana cu dorinta de autoafirmare, dinamica, foarte independenta. Abilitatile tale de leadership executiv, initiativa si spiritul antreprenorial sunt foarte bine dezvoltate, esti o persoana careia ii place controlul. Datorita firii deosebit de persistente si incapatanate, deseori iti vine dificil sa respecti ordinele sau sa accepti ceea ce ti se cere sau spune. De aceea vei fi un bun manager, director sau angajator, fata de rolul de simplu angajat. Cand afacerile sunt pe butuci si lucrurile merg din ce in ce mai prost, te dovedesti plin de putere, alimentandu-te din vasta energie care te caracterizeaza, ceea ce iti permite sa dobori orice obstacol sau dificultate aparuta in timpul vietii.

Cateodata te poti arata letargic, indulgent cu tine si cei din jurul tau, ceea ce te face sa-ti schimbi des dispozitia, indiferent, ezitant, lenes si vulnerabil. Intrucat numarul 1 este simbolul EU-lui, arogantei si lacomiei, trebuie sa fii intotdeauna precaut si sa te aperi impotriva firii tale solicitante, egoiste si nerabdatoare. Una dintre cele mai importante lectii pe care le vei invata de-a lungul vietii este de a fii atent ca interesele proprii sa nu se ciocneasca de cele ale celorlalti, intrucat poti pierde prieteni multi, crescand numarul dusmanilor. Esti, de obicei, primul care preia vina asupra sa atunci cand ceva nu merge bine, sau, in situatii mai dificile, vei suferi pierderi datorita greselilor altora.

Nu uita ca ceilalti se asteapta intotdeauna ca tu sa preiei initiativa si sa produci rezultate. Nu trebuie sa te incurci niciodata in scheme de imbogatire rapida sau sa imprumuti banii personali sau reputatia ta in proiecte fara sfarsit. Esti o persoana care atrage banii, insa la fel de bine te pricepi si sa-i cheltui. Noile oportunitati te vor atrage mereu, iar sa te concentrzi asupra unui singur proiect odata iti va fi greu. Nu accepti esecul. Intotdeuna trebuie sa te gandesti bine inainte de a vorbi sau actiona, evita deciziile impulsive si nu planui totul pe intervale foarte mari de timp, intrucat te vei abate de la scopurile tale.