numarul 9 Numarul 9 al destinului

Numarul 9

Conform opiniei multor numerologi, destinul nostru este deja planuit. Fiecare dintre noi posedam un numar al destinului. Pentru a afla care este acel numar, trebuie sa adunam cifrele datei noastre de nastere (ziua, luna si anul) pana reducem totul la o singura cifra, cu exceptia situatiilor in care cifrele adunate sunt 11, 22 sau 33, pe care nu le vom reduce la o cifra, ele fiind in sine numarul destinului nostru (acestea se numesc numere maiastre).

Asadar, pentru o persoana nascuta in 6 iulie 1962, vom aduna toate cifrele datei sale de nastere si le vom reduce la una singura (6+7+1+9+6+2=31; 3+1=4), deci numarul destinului este cifra 4. Daca aceeasi persoana ar fi fost nascuta, spre exemplu, in luna septembrie a acelui an (6+9+1+9+6+2=33), numarul destinului ar fi fost 33, unul dintre numerele maiastre.

Numarul 9 al destinului

Ai o personalitate magnetica, puternica, care se combina cu devotamentul, afectiunea si un intelect de exceptie. Firea ta demna de incredere si onorabila te va ajuta in orice imprejurare, fiind capabila de dezvoltare rapida, la cel mai inalt nivel, indiferent de domeniul spre care iti canalizezi eforturile. Arati compasiune persoanelor mai putin norocoase decat tine, dovedind abilitati umanitare fara repros. Cu siguranta nu-ti place sa fii catalogat in vreun fel sau altul, sa ti se puna stampile, iar libertatea si independenta sunt foarte importante pentru tine. Cea mai mare problema a ta este recunoasterea talentelor de care dispui si cum sa te folosesti de intuitie in viata.

Desi esti foarte agreabil, ai imaginatie bogata, arati compasiune, esti iertator, te sacrifici pentru binele altora, esti cald, mereu pare ca lipseste ceva din viata ta. De aceea ai o sete imensa pentru intelepciunea profunda, pentru dobandirea de cunostinte si abilitati noi. Iti place sa fii bine informat pentru a beneficia cat de mult se poate de potentialul pe care il posezi. Arta, muzica, filantropia si eforturile profesionale ar trebui sa fie mereu preocuparea ta. Te intelegi bine cu oamenii pentru ca esti empatic, te adaptezi usor circumstantelor emotionale ale partenerului de discutie. 

Caracterul tau impresionabil poate, cateodata, intrece limita si supara pe cei din jur. Trebuie sa eviti actiunile stupide, lipsa compasiunii, resentimentele, lipsa de tact si pesimismul, intrucat toate acestea de detaseaza de cei dragi tie. Obiectivele mari si onorabile trebuie sa fie mereu tinta ta in viata, pentru ca nu exista nimic ce nu poti face daca iti pui mintea la contributie. Vei fi mereu dornic sa-ti dovedesti tie insusi ca reusesti tot ce iti propui; este posibil sa existe momente cand te vei dovedi insensibil fata de cei care te-au ajutat in trecut, aici intervenind ruperea relatiilor de prietenie, spre dezamagirea ta profunda. Nu cere niciodata mai mult decat oferi, pentru a nu-i ofensa pe cei dn jur. Un parteneriat durabil de-a lungul vietii e o recompensa in sine si te va face sa incalci cizmele oricand celalat solicita ajutorul tau. Copiii se simt bine in preajma ta; te vei dovedi un parinte bun.