numarul 11 200x200 Numarul 11 al destinului

Numarul 11

 

Conform opiniei multor numerologi, destinul nostru este deja planuit. Fiecare dintre noi posedam un numar al destinului. Pentru a afla care este acel numar, trebuie sa adunam cifrele datei noastre de nastere (ziua, luna si anul) pana reducem totul la o singura cifra, cu exceptia situatiilor in care cifrele adunate sunt 11, 22 sau 33, pe care nu le vom reduce la o cifra, ele fiind in sine numarul destinului nostru (acestea se numesc numere maiastre).

Asadar, pentru o persoana nascuta in 6 iulie 1962, vom aduna toate cifrele datei sale de nastere si le vom reduce la una singura (6+7+1+9+6+2=31; 3+1=4), deci numarul destinului este cifra 4. Daca aceeasi persoana ar fi fost nascuta, spre exemplu, in luna septembrie a acelui an (6+9+1+9+6+2=33), numarul destinului ar fi fost 33, unul dintre numerele maiastre.

 Numarul 11 al destinului

Stabilirea de noi obiective e un hobby pentru tine, abordezi fiecare noua zi cautand provocari si competitie. Muncesti mai bine cand sta cineva cu nuielusa la capataiul tau si termenele se apropie. Influentele negative nu te provoaca, pot constitui doar o amanare temporara. Nu numai ca gandesti profund, dar ai o fire riguroasa, maleabila si o dedicare spirituala care te ajuta sa depasesti situatiile dificile in care vei fi pus de-a lungul vietii. Ai viitorul garantat datorita dorintei de a munci, de a avansa si de a te imbunatati continue. Resursele vin la tine chiar atunci cand ai mai mare nevoie de ele, si, cu putina precautie si management financiar, nu ar trebui sa ai probleme in ceea ce priveste siguranta materiala a ta si a familiei tale.

Caracterul tonic iti aduce numai beneficii, mai ales in situatii de urgenta cand ceilalti cauta la tine un sfat, incurajare si intelegere. Ai o hotarare interioara solida, ceea ce genereaza o intuitie psihica acuta, facandu-i pe ceilalti sa-ti urmeze sfaturile, mai ales in cazul celor care se decid mai greu in viata. Ai tendinta de a-i atrage pe cei care spera sau doresc ca tu sa cuceresti si sa reformezi lumea. In acelasi timp, se vor astepta de la tine sa salvezi turma nelinistita de situatiile financiare traumatizante viitoare. E posibil sa devii chiar propriul tau dusman, la un moment dat, dandu-ti singur foc la valiza sau punandu-ti piedici prin lipsa pregatirii corecte sau delegarea activitatilor pe care ar fi trebuit sa le indeplinesti personal unor personaje care mai mult incurca decat ajuta. Datorita incapatanarii si nerabdarii de care dai dovada uneori, poti fi foarte contrariat in discutiile cu ceilalti, suspectandu-i mereu de joc murdar sau neincredere.

Probabil ca-ti numeri prietenii adevarati pe doua degete (nu maini!), dar n-ar fi de mirare sa fii chiar si un singuratic. Treburile metafizice, artistice sau creative te atrag foarte tare; poti fi talentat la scris, editoriale, media, profesorat, chestiuni religioase, acte de caritate sau drept. Un parteneriat emotional pe termen lung este crucial pentru tine; vei reusi sa devii un parinte bun pentru copiii tai. Iti place sa te imbraci la moda, bazandu-te pe calitate in detrimentul pretului mic, accesoriilor ieftine sau aspectului prafuit. Succesul in viata depinde de abilitatea ta de a-i asculta pe cei care se dovesc a fi mai cu picioarele pe pamant fata de tine. Nu lua niciodata decizii pripite, munca in echipa este importanta, fa treburile marunte si murdare chiar tu insuti, nu mai astepta pe ceilalti sa faca toate neplacerile in locul tau. In unele cazuri nefericite poti fi partinitor, iresponsabil, sacaitor, un las in persoana. Incearca sa limitezi aspectul obsesiv si ultra-corect al personalitatii tale.