numarul 33 182x200 Numarul 33 al destinului

Numarul 33

 

Conform opiniei multor numerologi, destinul nostru este deja planuit. Fiecare dintre noi posedam un numar al destinului. Pentru a afla care este acel numar, trebuie sa adunam cifrele datei noastre de nastere (ziua, luna si anul) pana reducem totul la o singura cifra, cu exceptia situatiilor in care cifrele adunate sunt 11, 22 sau 33, pe care nu le vom reduce la o cifra, ele fiind in sine numarul destinului nostru (acestea se numesc numere maiastre).

Asadar, pentru o persoana nascuta in 6 iulie 1962, vom aduna toate cifrele datei sale de nastere si le vom reduce la una singura (6+7+1+9+6+2=31; 3+1=4), deci numarul destinului este cifra 4. Daca aceeasi persoana ar fi fost nascuta, spre exemplu, in luna septembrie a acelui an (6+9+1+9+6+2=33), numarul destinului ar fi fost 33, unul dintre numerele maiastre.

Numarul 33 al destinului

Ai o inima de aur, esti extrem de iubitor si generos, gata sa razbati in viata, detestand nedreptatea sociala, mereu pregatit sa-i ajuti pe cei mai putin norocosi ca tine. Oamenii au impresia ca esti energic, prietenos, dispus la sacrificii, empatic si plin de inspiratie cand vine vorba sa sari in ajutorul cui are nevoie. Ocazional, devii timid, nervos, depresiv, evaziv, te framanta probleme care nu au legatura cu persoana ta. Trebuie sa inveti sa-ti vezi de treaba ta, sa te concentrezi mai mult asupra ta si a securitatii tale materiale si emotionale.

Viata profesionala si cea personala te poate depasi, la un moment dat, datorita organizarii deficitare, nepasarii si tergiversarii unor lucruri la nesfarsit. Cand cineva iti ofera un sfat sau o sugestie, il asculti, insa nu-l pui in aplicare. Din cauza unei motivatii interioare greu de elucidat, mereu gasesti resurse de a veni in ajutorul altora, cautand recunoastere si atentie pentru faptele tale, fara insa a vedea ca ceilalti profita de bunatatea ta, folosindu-se si abuzand de tine pentru ca le esti mereu la indemana. Nu te amesteca niciodata in probleme financiare ale altora, nu imprumuta pentru ca nu-ti vei mai primi banii inapoi sau vei primi doar o parte din ce ai oferit. La fel si in viata sentimentala, desi importanta pentru tine, vei fi de multe ori dezamagit in dragoste. Fii atent la persoanele care vor sa-ti intre pe sub piele, fermecandu-te cu farmecele lor. Nu judeca oamenii dupa aparente, esti tu insuti exemplul standard al unui om care nu poate sa refuze nimanui nimic. Va trebui sa te dezveti de obiceiurile vechi si sa adopti noi tabieturi pentru a evita sa fii persecutat de cei care vor sa profite de tine cand te aflii la ananghie. Vei excela in meserii care lucreaza cu oamenii cu handicap, invalizi sau care necesita invatare, asistenta sau in servicii.

 

De-a lungul vietii trebuie sa inveti sa-ti temperezi dorinta pentru faima si importanta cu eforuti solide si rezultate practice, atfel, iti vei supraevalua abilitatile si ideile noi, cunoscand insuccesul sau dificultati serioase. Cu siguranta vei fi un parinte foarte iubitor, grijuliu, foarte protector, insa vei avea probleme in a-ti pregati copiii pentru greutatile inerente care intervin de-a lungul vietii. Dragostea si grija pentru animale iti vor provoca multe bucuri.