numarul 22 188x200 Numarul 22 al destinului

Numarul 22

 

Conform opiniei multor numerologi, destinul nostru este deja planuit. Fiecare dintre noi posedam un numar al destinului. Pentru a afla care este acel numar, trebuie sa adunam cifrele datei noastre de nastere (ziua, luna si anul) pana reducem totul la o singura cifra, cu exceptia situatiilor in care cifrele adunate sunt 11, 22 sau 33, pe care nu le vom reduce la o cifra, ele fiind in sine numarul destinului nostru (acestea se numesc numere maiastre).

Asadar, pentru o persoana nascuta in 6 iulie 1962, vom aduna toate cifrele datei sale de nastere si le vom reduce la una singura (6+7+1+9+6+2=31; 3+1=4), deci numarul destinului este cifra 4. Daca aceeasi persoana ar fi fost nascuta, spre exemplu, in luna septembrie a acelui an (6+9+1+9+6+2=33), numarul destinului ar fi fost 33, unul dintre numerele maiastre.

Numarul 22 al destinului

Ai o putere imensa de a realiza sau construi tot ce iti propui, nu exista limita pentru succesul si norocul tau, odata ce ti-ai stabilit niste obiective. Ai o latura mistica a personalitatii, iar intuitia ta te transforma intr-un bun si competent organizator, lucrand la foc continuu. Oscilezi intre excentricitate si geniu, influentandu-ti, astfel, dezvoltarea ulterioara a abilitatilor tale creative, mecanice si inventive. Vei fi atras de o multitudine de idei, proiecte, scheme sau afaceri riscante care depasesc cu mult asteptarile partenerilor tai de business.

Personalitatea ta este irezistibila, eficienta, cu initiativa, productiva si reformatoare. Totusi, trebuie sa fii mereu atent sa-ti controlezi partea aroganta, egoista, obsesiva a caracterului, altfel vei avea de suferit din cand in cand de pe urma dusmanilor necunoscuti care nu ezita sa te injunghie pe la spate cand te astepti mai putin. Cu o abordare practica, bine intentionata asupra lucrurilor care se intampla in viata ta, vei reusi sa treci peste orice obstacol care se ridica in fata obiectivelor propuse. Dorinta absoluta de sinceritate pe care o astepti din partea celorlalti este de o importanta covarsitoare pentru tine, de aceea este posibil sa-ti dedici timp actiunilor umanitare sau sa te angajezi in eforturi metafizice de care va beneficia o mare parte din semenii nostri. Esti atras de o cariera in afaceri grandioase, management, media, arta, armata, drept, politica, psihologie, asistenta sociala, medicina, turism, metafizica sau chiar sa faci antreprenoriat. Cateodata iti place sa petreci timpul singur, gandindu-te la idei si proiecte noi; vei rupe rutina zilnica, mereu uitandu-te peste umar pentru ceva mai provocator sau doar nou pentru a-ti aduce la viata entuziasmul.

Cateodata ai nevoie de o mica pauza pentru a medita asupra vietii, pentru a examina progresele realizate si pentru a intelege ce ai indeplinit din ceea ce ti-ai propus. Norocul te va insoti mereu de-a lungul vietii, insa relatia sentimentala va trebui ajustata din cand in cand. Tii la compatibilitate, nu tolerezi atitudinea posesiva, sufocanta, restrictiile, limitarile pe care partenerul de viata doreste sa le impuna. Ca parinte vei fi foarte generos in sens material, insa vei avea dificultati uneori in exprimarea sentimentelor fata de cei pe care ii iubesti. Cei din jurul tau iti confera un aer misterios, secretos, un element surpriza, intotdeauna vor simti ca nu stiu mare lucru despre tine, mereu vei fi considerat ca ai avea un as in maneca numai bun de folosit la momentul oportun.