numarul 2 Numarul 2 al destinului

Numarul 2

Conform opiniei multor numerologi, destinul nostru este deja planuit. Fiecare dintre noi posedam un numar al destinului. Pentru a afla care este acel numar, trebuie sa adunam cifrele datei noastre de nastere (ziua, luna si anul) pana reducem totul la o singura cifra, cu exceptia situatiilor in care cifrele adunate sunt 11, 22 sau 33, pe care nu le vom reduce la o cifra, ele fiind in sine numarul destinului nostru (acestea se numesc numere maiastre).

Asadar, pentru o persoana nascuta in 6 iulie 1962, vom aduna toate cifrele datei sale de nastere si le vom reduce la una singura (6+7+1+9+6+2=31; 3+1=4), deci numarul destinului este cifra 4. Daca aceeasi persoana ar fi fost nascuta, spre exemplu, in luna septembrie a acelui an (6+9+1+9+6+2=33), numarul destinului ar fi fost 33, unul dintre numerele maiastre.

Numarul 2 al destinului

Esti o persoana bine crescuta, ospitaliera, sensibila, de cele mai multe ori foarte politicoasa, atenta la doleantele celor din jur, mult prea generoasa, arati multa compasiune semenilor tai. Datorita unei dorinte continue de parce si armonie, ai dificultati in a lua decizii si lasi celorlalti impresia ca esti timid sau singuratic. De fapt, esti un las nepasator in fata agresivitatii sau a pericolului. Dispozitia ta este schimbatoare si cateodata iti pierzi firea din cauza toanelor tale.

Esti un aspirator care atrage problemele celor din jur, pierzand mult timp alergand dupa altii in loc sa-ti vezi de treaba ta. Precautia, indoiala si indecizia te pot face deosebit de vulnerabil si nesigur. Te ingrijorezi mult prea mult pentru stabilitatea resurselor tale materiale si emotionale, mereu fiindu-ti teama de pierdere sau esec sau de problemele financiare pe care le-ai putea avea in viitor. Avand o inclinatie catre educatie, vei fi mereu tentat sa acumulezi cunostinte si abilitati noi. Ai capacitatea de a excela in orice activitate de grup, munca in echipa fiind foarte importanta pentru tine.

Apetitul pentru echilibru, cinste si intelegere poate crea sperante false in ceea ce priveste comportamentul tau. Intentiile tale pot fi bune, insa, cand exagerezi, ai tendinta de a cauta nod in papura, deviezi de la subiect, devii timid sau sacaitor. Ii calci pe nervi pe cei apropiati tie, pe de o parte dai sfaturi foarte usor, insa accepti greu orice sugestie din partea prietenilor. Intotdeauna trebuie sa eviti actiunile si atitudinile exagerate si indecizia. Cu prietenii potriviti alaturi, poti ajunge departe, insa, daca pici in patima rautatii, iti vei crea neplaceri tie si celor din jur.