numarul 3 Numarul 3 al destinului

Numarul 3

Conform opiniei multor numerologi, destinul nostru este deja planuit. Fiecare dintre noi posedam un numar al destinului. Pentru a afla care este acel numar, trebuie sa adunam cifrele datei noastre de nastere (ziua, luna si anul) pana reducem totul la o singura cifra, cu exceptia situatiilor in care cifrele adunate sunt 11, 22 sau 33, pe care nu le vom reduce la o cifra, ele fiind in sine numarul destinului nostru (acestea se numesc numere maiastre).

Asadar, pentru o persoana nascuta in 6 iulie 1962, vom aduna toate cifrele datei sale de nastere si le vom reduce la una singura (6+7+1+9+6+2=31; 3+1=4), deci numarul destinului este cifra 4. Daca aceeasi persoana ar fi fost nascuta, spre exemplu, in luna septembrie a acelui an (6+9+1+9+6+2=33), numarul destinului ar fi fost 33, unul dintre numerele maiastre.

Numarul 3 al destinului

Esti dornic sa-ti dezvalui caracterul, ai o pofta de viata incredibila. Cu o minte agera si intuitiva, acumulezi repede cunostinte noi despre o multitudine de aspecte. Fiind o fire talentata, plina de imaginatie si optimista, visele tale nu vor fi greu de indeplinit. Avand o dorinta nemarginita de a comunica cu ceilalti, majoritatea oamenilor este captivata si impresionata de personalitatea ta pozitiva, efervescenta, joviala.

Piedicile si dezamagirile apar destul de des de-a lungul vietii tale, totusi, abilitatea ta de a face un pas in spate cand esti confruntata cu o prabusire spectaculoasa te va face sa revii intodeauna cu forte proaspete. In cele mai multe cazuri, vei fi prima care se retrage inainte ca usa sa ti se inchida in nas sau pari sa fii mereu la locul potrivit in momentul potrivit. Norocul va juca mereu un rol principal in destinul tau. Iti plac oamenii si ai un talent nemaipomenit de a comunica cu ei. Iti place analiza, ai o minte care absoarbe informatii ca un burete, iar personalitatea ta intuitiva va face ca succesul sa fie mereu prezent in viata ta. Sunt, insa, momente cand nu iei viata in serios, uitandu-te mereu peste umar dupa ceva care te-ar putea provoca mai mult , ceva mai interesat, plin de suspans.

De cele mai multe ori ai asteptari exagerate, afisand o atitudine laudaroasa, increzuta, ostentativa, chiar iresponsabila, ceea ce poate deveni enervat pentru companionii tai. Din pacate, te gandesti numai la prezent si lasi viitorul in seama sortii. Este foarte important pentru tine sa traiesti fiecare clipa la intensitate maxima, plictiseala nu este ceva ce tolerezi prea usor. Extravaganta este a doua ta natura si ti se intampla destul de des sa recurgi la solutii superficiale atunci cand dai de greutati. Evadarea din problemele cotidiene si risipa de energie sunt constante ale personalitatii tale. Intoleranta si lipsa empatiei la slabiciunile celorlalti constituie o masca pentru nesiguranta proprie si frica de respingere, de a nu fi iubit. Libertatea, un nou loc de munca sau o avansare rapida sunt importante pentru tine, avand un start bun poti ajunge departe, iar daca insotesti asteptarile pe care le ai de la tine cu versatilitatea si o doza de simt practic, faima si bogatia vor sta la picioarele tale.