numarul 4 Numarul 4 al destinului

Numarul 4

Conform opiniei multor numerologi, destinul nostru este deja planuit. Fiecare dintre noi posedam un numar al destinului. Pentru a afla care este acel numar, trebuie sa adunam cifrele datei noastre de nastere (ziua, luna si anul) pana reducem totul la o singura cifra, cu exceptia situatiilor in care cifrele adunate sunt 11, 22 sau 33, pe care nu le vom reduce la o cifra, ele fiind in sine numarul destinului nostru (acestea se numesc numere maiastre).

Asadar, pentru o persoana nascuta in 6 iulie 1962, vom aduna toate cifrele datei sale de nastere si le vom reduce la una singura (6+7+1+9+6+2=31; 3+1=4), deci numarul destinului este cifra 4. Daca aceeasi persoana ar fi fost nascuta, spre exemplu, in luna septembrie a acelui an (6+9+1+9+6+2=33), numarul destinului ar fi fost 33, unul dintre numerele maiastre.

Numarul 4 al destinului

Esti recunoscut ca fiind un om pe care te poti bizui, de incredere si practic. Hotararea merge mana in mana cu firea ta sarguincioasa; imbratisezi ideile noi intr-o clipa, esti cu picioarele pe pamant, fiind o fire metodica. Te simti responsabil a-ti contrui un fundament solid pentru siguranta financiara si emotionala de care vor depinde viitorul tau. Precautia, mai mult decat riscul, iti intareste vointa de care dai dovada, putandu-te dovedi incapatanat la extrem, uneori ingust la minte, nefacand niciodata compromisuri, mereu in cautare de un chilipir. Odata ce te-ai decis asupra unei chestiuni, nimic nu te va abate de la hotararea luata.

Cinstea si sinceritatea sunt vitale pentru tine, afacerile dubioase, dormitul prin vecini sau prieteni, mai multi iubiti (-e) in acelasi timp, nu-ti prea stau in caracter. Esti precaut, credincios, fidel, preferi parteneriate unu-la-unu si alegi prietenii autentici, adevarati. Cand iti place cineva, ii esti fidel pana la a deveni chiar posesiv, iar cand cineva nu e pe placul tau, nu zabovesti nicio secunda in a-i arata lucrul asta. Sensibilitatea iti poate incetini progresul de-a lungul vietii in conditiile in care nu inveti sa iti impui punctul de vedere. Nu-ti place sa fii impins de la spate, altfel devii nesigur, te blochezi, te cuprinde apatia.

Acumularea de putere, autoritate, influenta si dominare in conditiile stabilite de tine sunt lucruri importante pentru firea ta. Un cont de economii in banca iti ofera siguranta. Desi constiincios, nu vei renunta niciodata la un loc de munca sigur, cu exceptia cazului in care stii cu siguranta ca job-ul ofertat este pe termen lung, nelimitat, si garantat in vreun fel sau altul. Vei fi atras de-a lungul vietii de tot felul de organizatii de afaceri, comitete scolare, comunitati sociale si sportive sau cluburi recreationale. Avand simt etic si moral, este aproape o certitudine ca ti se vor oferi posturi de mentinere a autoritatii. Succesul este asigurat!