numarul 5 Numarul 5 al destinului

Numarul 5

Conform opiniei multor numerologi, destinul nostru este deja planuit. Fiecare dintre noi posedam un numar al destinului. Pentru a afla care este acel numar, trebuie sa adunam cifrele datei noastre de nastere (ziua, luna si anul) pana reducem totul la o singura cifra, cu exceptia situatiilor in care cifrele adunate sunt 11, 22 sau 33, pe care nu le vom reduce la o cifra, ele fiind in sine numarul destinului nostru (acestea se numesc numere maiastre).

Asadar, pentru o persoana nascuta in 6 iulie 1962, vom aduna toate cifrele datei sale de nastere si le vom reduce la una singura (6+7+1+9+6+2=31; 3+1=4), deci numarul destinului este cifra 4. Daca aceeasi persoana ar fi fost nascuta, spre exemplu, in luna septembrie a acelui an (6+9+1+9+6+2=33), numarul destinului ar fi fost 33, unul dintre numerele maiastre.

Numarul 5 al destinului

Imaginatia si creativitatea ta sunt stimulate de aventura, versatilitate si de intalnirile cu oamenii care au reusit in viata exploatandu-si talentele. Libertatea si independenta sunt foarte importante pentru tine, circumstantele impuse sau rutina zilnica de acasa fiind de un interes redus in ceea ce te priveste. De-a lungul vietii, orgoliul ce te caracterizeaza, datorita comunicarii fluente, poate cauza ocazional mici probleme in latura profesionala si emotionala. Ai, cu siguranta, o atractie pentru tot ce este neobisnuit, exotic, iesit din tipare, diferit si extraordinar in acelasi timp.

Esti foarte rapid in acceptarea de noi idei, iti place sa incerci lucruri noi si sa experimentezi toate aspectele vietii. De cele mai multe ori, vei fi foarte atras de calatorii, doar ca sa-ti satisfaci curiozitatea, intrucat stimularea mentala este esentiala pentru cresterea ta ca individ. Poti fi usor adaptabil situatiilor noi, fermacator, dinamic, gandesti liber, inventiv si spontan. Toti au impresia ca esti liber ca pasarea cerului si lipsit de orice fita. Desi majoritatea gandeste astfel despre tine, esti o fire organizata, competenta, stilata si unica. Personalitatea ta se poate dovedi, uneori, de-a dreptul bizara, impulsiva, inconsistenta, iresponsabila, nelinistita si neprevazuta. Dragostea pentru schimbare te va face sa omiti oportunitatile reale ce-ti ies in cale, nu datorita fricii de libertate sau neglijentei, ci pur si simplu pentru ca nu reusesti sa recunosti oportunitatile imediate si viitoare.

Un romantic incurabil, inveti cate ceva de la fiecare persoana cu care intri in contact. Te incanta fiecare ocazie care iti ofera prilejul de a-ti demonstra abilitatile. Provocarile si competitia nu constituie o dificultate pentru tine, cu cat mai mare e oportunitatea ce-ti iese in cale, cu atat te arati mai incantat in a o aborda. Riscul este parte integranta in destinul tau, e posibil sa fii atras de afacerile cu imbogatire rapida, iar daca esuezi, nu fii surprins sa auzi zvonuri si rumoare in jurul tau pentru o vreme. Caracterul intuitiv de care dispui trebuie cultivat, iar alaturi de personalitatea ta talentata, putine sunt lucrurile pe care nu le poti obtine daca ramai practic si iti concentrezi atentia si ambitia pentru atingerea obiectivelor personale.