numarul 6 Numarul 6 al destinului

Numarul 6

Conform opiniei multor numerologi, destinul nostru este deja planuit. Fiecare dintre noi posedam un numar al destinului. Pentru a afla care este acel numar, trebuie sa adunam cifrele datei noastre de nastere (ziua, luna si anul) pana reducem totul la o singura cifra, cu exceptia situatiilor in care cifrele adunate sunt 11, 22 sau 33, pe care nu le vom reduce la o cifra, ele fiind in sine numarul destinului nostru (acestea se numesc numere maiastre).

Asadar, pentru o persoana nascuta in 6 iulie 1962, vom aduna toate cifrele datei sale de nastere si le vom reduce la una singura (6+7+1+9+6+2=31; 3+1=4), deci numarul destinului este cifra 4. Daca aceeasi persoana ar fi fost nascuta, spre exemplu, in luna septembrie a acelui an (6+9+1+9+6+2=33), numarul destinului ar fi fost 33, unul dintre numerele maiastre.

Numarul 6 al destinului

Esti o persoana greu de intrecut, intrucat onestitatea, sinceritatea si increderea de care dai dovada sunt fara repros. Dezvoltarea personala este cheia succesului tau, dorinta de a avea succes te face sa capitalizezi intodeauna talentele tale creatoare. Esti o fiinta recunoscatoare, echilibrata, politicoasa, plina de compasiune, sacrificiu si foarte umana. La un anumit moment in viata vei gasi resurse pentru a face o contributie societatii, fie printr-un progres personal sau o activitate sociala sau de grup.

Personalitatea ta vesela, optimista te va ajuta mereu in momentele de cumpana de-a lungul vietii. Insa, trebuie sa eviti sa te lasi descurajat, sa devii melancolic, panicat sau las in fata situatiilor dificile sau negative ce apar in rutina zilnica, altfel, iti vei pierde cumpatul, devenind intolerant, irascibil, indiferent, lipsit de tact, demotivat si razbunator. Vei fi intodeauna solicitat pentru a ocupa pozitii de incredere, obtinand intotdeuana succes neasteptat. Daca nu dobandesti avere si faima in timpul vietii, este din cauza lipsei interesului, ingamfarii si multumirii de sine pentru lucrurile pe care le ai deja. Destinul iti promite succes in orice domeniu care include dreptul, medicina, consiliere profesionala, administratie, abilitati organizationale si sociale in lucrul cu copiii si adultii.

Dragostea si siguranta sunt aspecte deosebit de importante pentru tine cand vine vorba de relatiile de acasa si de la serviciu. Simtul artistic si creativitatea fac din tine un expert in lumea culorilor, putand demonstra inclinatii speciale catre decoratiuni, moda si design, arta mestesugului si cea culinara. Cu siguranta adori lucrurile fine, calitatea si valoarea banilor fiind primordiale in ochii tai. Increderea si loialitatea intr-un parteneriat sunt lucruri de la sine intelese pentru tine, orice abatere de la sinceritatea unei relatii lasandu-ti un gust amar. Ca parinte responsabil si foarte corect, siguranta casei te preocupa foarte mult. Vei avea mereu asteptari mari, responsabilitati morale si sociale, zbatandu-te sa oferi securitate materiala si emotionala familiei tale. Ai grija sa nu devi un martir servil in ochii celorlalti!