numarul 7 Numarul 7 al destinului

Numarul 7

Conform opiniei multor numerologi, destinul nostru este deja planuit. Fiecare dintre noi posedam un numar al destinului. Pentru a afla care este acel numar, trebuie sa adunam cifrele datei noastre de nastere (ziua, luna si anul) pana reducem totul la o singura cifra, cu exceptia situatiilor in care cifrele adunate sunt 11, 22 sau 33, pe care nu le vom reduce la o cifra, ele fiind in sine numarul destinului nostru (acestea se numesc numere maiastre).

Asadar, pentru o persoana nascuta in 6 iulie 1962, vom aduna toate cifrele datei sale de nastere si le vom reduce la una singura (6+7+1+9+6+2=31; 3+1=4), deci numarul destinului este cifra 4. Daca aceeasi persoana ar fi fost nascuta, spre exemplu, in luna septembrie a acelui an (6+9+1+9+6+2=33), numarul destinului ar fi fost 33, unul dintre numerele maiastre.

Numarul 7 al destinului

Mintea ta analitica, intuitiva si plina de imaginatie te va purta de partea celalata a valului in goana ta dupa atingerea perfectiunii in tot ceea ce faci. Fiind o fire introspectiva si plina de imaginatie, vei fi mereu atras de elementele misterioase, filosofice, metafizice sau stiintifice ale vietii. Solitudinea te inspira de cele mai multe ori, intrucat esti sensibil perioadelor de cadere si urcus din parcusul unei zile. Desi foarte hotarat si profund, intreaga ta viata vei fi prins intre nevoia de independenta si libertate totala si securitatea emotionala, compania continua ce ti-o ofera o relatie sau alta.

Esti un ganditor innascut care analizeaza orice lucru inainte de a actiona, insa firea ta este nelinistita, fanatica, foarte critica, nu te conformezi normelor sociale, irealista si geloasa. Gandurile negre, abatute, fac din tine un visator nerealist si lipsit de simt practic. Este foarte important sa reusesti sa-ti stapanesti melancolia, nervozitea, intimidarea, lipsa de incredere si comportamentul pedant, altfel vei deveni de neatins, cu o viziune ingusta asupra vietii. Desi altora le poti parea cu nasul pe sus, in sufletul tau esti o persoana delicata, perspicace, abila, constiincioasa, silitoare si logica in privinta majoritatii lucrurilor.

Natura ta profetica te atrage in medii creative, pacifiste, departe de tumultul si freamatul vietii urbane. Ai vise grandioase, utopice, speri la societatea perfecta unde fiecare isi realizeaza visele si toti traiesc in armonie perfecta. Cateodata esti confuza, cu viziuni vagi, iti este greu sa vezi imaginea de ansamblu a situatiei in care te afli. Esti un comunicator fascinant, ai o prezentare spumoasa si increderea ca trebuie sa prezinti totul asa cum este, fara artificii. Faptul ca iti asculti semenii, dandu-le sfaturi si solutii problemelor pe care le ridica, te califica pentru orice cariera care implica serviciile. Caeodata iti este teama ca nu vei fi acceptat de ceilalti, dorinta de a trai viata fara limitari de orice fel poate deveni o obligatie, intrucat te simti inconfortabil sa te supui regulilor impuse de ceilalti. Compromisul este cheia ta pentru succes si ar trebui sa recurgi intodeauna la calitatile tale inventive si talentate.