numarul 8 Numarul 8 al destinului

Numarul 8

 

Conform opiniei multor numerologi, destinul nostru este deja planuit. Fiecare dintre noi posedam un numar al destinului. Pentru a afla care este acel numar, trebuie sa adunam cifrele datei noastre de nastere (ziua, luna si anul) pana reducem totul la o singura cifra, cu exceptia situatiilor in care cifrele adunate sunt 11, 22 sau 33, pe care nu le vom reduce la o cifra, ele fiind in sine numarul destinului nostru (acestea se numesc numere maiastre).

Asadar, pentru o persoana nascuta in 6 iulie 1962, vom aduna toate cifrele datei sale de nastere si le vom reduce la una singura (6+7+1+9+6+2=31; 3+1=4), deci numarul destinului este cifra 4. Daca aceeasi persoana ar fi fost nascuta, spre exemplu, in luna septembrie a acelui an (6+9+1+9+6+2=33), numarul destinului ar fi fost 33, unul dintre numerele maiastre.

Numarul 8 al destinului

Succesul, increderea, leadership-ul si judecata buna fac din tine un om care reuseste sa construiasca orice, mai ales cand vine vorba despre mediul casnic, securitatea financiara a familiei, cariera sau afacerea sa. Esti o persoana puternica, plina de forta, care cere mult de la sine insusi, dar si de la ceilalti. Esti practic si iti place ca totul sa fie organizat si realizat spre satisfactia ta. Ceilalti te cauta pentru abilitatile tale organizatorice, pentru sfaturile si abilitatile manageriale. Datorita ambitiei, disciplinei si precautiei calculate de care dai dovada, opozitia celor din exterior nu te va abate de la drumul tau. Cunosti valoarea banului si vei cauta orice oportunitate de a-ti creste posesiunile si averea. Cei din jurul tau vad in tine o persoana care gandeste limpede, constiincioasa, cu viziuni largi, o persoana cu principii solide in viata. Esti cel mai nimerit sa-ti judeci prietenii si rudele in functie de succesul si averea acumulate, stabilindu-le ca fiind standardele acestora. O miza mare, calculata, in imobiliare sau alte investitii, iti ofera sentimentul de securitate materiala si emotionala.

In goana ta dupa avere si putere depinzi de propria judecata intuitiva, de resursele intelectuale si perseverenta de a acumula mai mult si mai mare. Esti intolerant cu persoanele pesimiste, putandu-te dovedi un individ artagos, pripit, nelinistit, posesiv, necooperant sau chiar indiferent cu cei din jur. Trebuie sa inveti sa nu mai fi atat de obsedat si egoist in ceea ce priveste obiectivele tale, intrucat ti se poate intampla ca cei din preajma ta sa-ti intoarca spatele. Norocul trage la tine toata viata, unii indivizi fiind capabili sa obtina, spre exemplu, o intreprindere veche, neglijata si sa o transforme intr-o afacere de succes. Esti o persoana cu calitati deosebite de vanzator; oamenii pot fi impresionati de capacitatea de a duce la bun sfarsit promisiunile tale. Defectul tau major e lacomia, iar personalitatea ta materialista, militanta, care nu te lasa sa privesti stanga-dreapta, iti poate crea anumite limitari in timp. In schimb, puterea si actiunile fara scrupule te motiveaza in dorinta de a obtine succes, se intampla sa mai si uiti de ce ai plecat la drum si, cateodata, mai tragi si pe altii dupa tine, pe cheltuiala ta. Nu ti-ar strica o lectie-doua despre meseria de parinte, intrucat ai tendinta de a fi prea exigent sau de a favoriza un copil in detrimentul altuia.