Intarcare

Sfaturi pentru intarcare usoara

Sfaturi pentru intarcare usoara

Intarcarea bebelusului face parte din experienta naturala a alaptarii. Nu trebuie sa fie un moment nefericit pentru mama si copilul ei. Intarcarea poate fi un proces tare dificil, insa facand-o treptat, cu multa, multa dragoste, puteti usura tranzitia. 9 sfaturi pentru o intarcare fara batai de cap Procedati usor. Intarcarea brusca... citeste »

Totul despre intarcare (partea III)

Continuare din paginile: Totul despre intarcare (partea I) Totul despre intarcare (partea II) In cazul in care cineva va va spune ca bebelusii nu se alapteaza dupa 6 luni sau 1 an, intrebati-l “DE CE?”. Le va fi greu sa gaseasca un raspuns care merita retinut, cu atat mai mult... citeste »

Totul despre intarcare (partea II)

Continuare din pagina: Totul despre intarcare (partea I). Exista foarte multe avantaje ale unei alaptari indelungate si putine beneficii in cazul intarcarii. Sa nu spunem ca doar o singura hranire la san nu conteaza, pentru ca nu este adevarat. Chiar daca alaptati cateva zile, saptamani sau ani, hranirea la san... citeste »

Totul despre intarcare (partea I)

Totul despre intarcare (partea I)

Intarcarea bebelusului face parte din experienta naturala a alaptatului. Nu trebuie sa fie un moment nefericit pentru mama si copilul ei. Daca este facuta “treptat si cu dragoste” (cum recomanda La Leche League), intarcarea poate fi o experienta frumoasa pentru dvs. si bebelus. In mod ideal, bebelusul va suge pana... citeste »