fetita sau baiat 200x133 Secretele influentarii sexului copilului

Fetita sau baietel?

Dragi barbati, sunteti singurii responsabili de transmiterea codurilor genetice care determina sexul copilului vostru! E pura lectie de biologie: combinatia Xx dintre spermatozoid si ovul creeaza o fetita, iar combinatia Xy creeaza un baietel. Ovulele au doar cromozomi X, insa spermatozoidul poate avea cromozom X sau Y. Asa ca feriti-va sa va mai invinuiti bietele iubite pentru ca nu v-au facut baieti! Voi aveti in grija stabilirea sexului viitorului copil!

Asadar, doamnelor, dupa ce l-ati lamurit cum sta treaba, putem incepe sa explicam ce se intampla, de fapt, in momentul conceptiei si ce putem face pentru a ne multumi sau nu iubitul, oferindu-i o fetita sau un baietel.

Asa cum bine stiti, conceptia are loc in trompele falopiene, in momentul in care primul spermatozoid ajunge si penetreaza suprafata ovulului, asadar conceptia este rezultatul unei “curse” a milioane de mici spermatozoizi pentru “cucerirea” unui singur ovul (doar un procent mic de femei ovuleaza simultan din ambele ovare, si aici intervine probabilitatea crescuta de a avea gemeni).

Exista doua tipuri de spermatozoizi: androspermatozoizii (spermatozoizi purtatori de cromozom Y) si ginospermatozoizii (purtatori ai cromozomului X). Determinarea sexului copilului tine de cum profita fiecare dintre cei doi spermatozoizi de avantajele pe care le poseda, adica:

  • Andro- sunt mai micuti si “inoata” mai repede. Insa precum iepurele si broasa testoasa din legenda, ei nu ajung prea departe si nu sunt foarte rezistenti. Considera-i sprinteri!
  • Gino- sunt mai mari, dar mai inceti. Insa sunt rezistenti: in unele medii vaginale, pot supravietui pana la 36 ore. Acestia sunt maratonistii!
  • Barbatii poseda o cantitate mai mare de Andro- in sperma ejaculata atunci cand au avut parte de o perioada de abstinenta. Acest lucru a fost demonstrat in anii imediat urmatori razboaielor, cand prima generatie de copii conceputi de barbatii care participasera in razboi a fost predominant masculina. Acelasi lucru s-a observat si la populatiile care, conform culturii, au raporturi sexuale doar o data pe luna, atunci cand cuplul asteapta ivirea ovulatiei, copiii rezultati fiind preponderent baietei (o proportie de 60%).
  • Gino- iubesc mediul acid, Andro- iubesc mediul bazic.

Ce putem face?

Penetrarea

Cu cat ejacularea are loc mai aproape de ovul, cu atat mai mult vom avea de a face cu un sprinter care va castiga cursa. Asa ca, daca va doriti baieti, penetrati adanc cand ajungeti la orgasm!

Momentul

Daca ejacularea are loc inainte ca ovulul sa fie disponibil, Andro- vor muri, lasand locul maratonistilor, care stau la panda pentru ivirea momenului potrivit. Ovulatia are loc, de regula, in cea de-a 14-a zi de ciclu menstrual (prima zi de ciclu fiind prima zi de sangerare). Raportul sexual in cea de-a 12-a sau 13-a zi de ovulatie va favoriza maratonistii, care asteapta cuminti o zi-doua ca ovarul sa le elibereze prada, ovulul. Daca vreti baieti, programati-va “intalnirea” in cea de-a 14-a zi de ciclu. Daca va preocupa mult chestiunea, tineti un termometru pe aproape si asteptati pana temperatura bazala urca usor, apoi “ochiti”! Pentru fetita trebuie sa va iubiti cu cel putin doua zile inainte de ovulatie.

Viscozitatea

fetita baiat 200x194 Secretele influentarii sexului copilului

Fetita sau baiat? Asta-i intrebarea!

Secretiile vaginale sunt destul de dense, ceea ce constituie un impediment pentru Gino-. Andro-, in schimb, inoata foarte bine spre scopul declarat. Pentru a face baieti, “fericiti” femeia de cateva ori inainte de ejaculare. Chiar si “iepurasii” fara baterii din acelea care dureaza mult (ca in reclama) pot face baieti daca pregatesc bine “pista” pentru sprinteri cu ceva sex oral sau alte stimulari pe care le cunosc a avea efect asupra doamnei. (Daca simtiti nevoia sa trisati putin, n-ar strica sa folositi niste lubrifiant).

Abstinenta

Daca va “giugiuliti” in fiecare zi o sa faceti fetita, pentru ca ratia de Andro- se va diminua in favoarea Gino-. Asa ca mai infranati-va putin daca va doriti baieti!

Acid/ baza

Ca sa faceti fete, puteti incerca spalaturile vaginale pe baza de acid (otet); pentru baieti folositi bicarbonatul de sodiu.

Daca urmati acesti pasi, studiile medicale estimeaza 85% sanse de a avea un copil cu sexul dorit!

PS: Inca doua-trei lucruri de stiut!

  1. Testiculele pot fi cufundate in apa rece, intrucat o temperatura mai joasa inseamna sperma mai viguroasa. Nu vorbim de apa prea rece, care are acelasi efect asupra testiculelor ca si cea fierbinte! Calitatea spermei este mai buna la o temperatura usor mai mica fata de temperatura corpului.
  2. Barbatii trebuie sa poarte boxeri largi, si nu stramti, tot datorita considerentelor medicale expuse la punctul 1.
  3. Daca esti la al treilea sau al patrulea baiat, iar acum vrei sa-ti incerci din nou norocul pentru “hainute roz”, roaga partenerul sa mearga la scufundari subacvatice, intrucat s-a demonstrat ca spermatozoizii purtatori de cromozom Y sunt mai sensibili la presiunea atmosferica, nerezistand presiunii de adancime.
 Voi ce metode ati folosit pentru a face fetita sau baietel? Ati avut succes?