feng shui 200x200 Feng Shui in camera copiluluiPlasati clopotei de vant in camera copilului daca vedeti ca acesta se imbolnaveste frecvent. Produceti des zgomote cu clopotelul respectiv in toata casa, sunetul va echilbra energiile din incaperi.

Plasati scaunul de la biroul copilului cu spatele la perete. Intotdeauna scaunul pe care sta la masa trebuie sa fie cu spatele la un obiect solid, niciodata spre usa. Daca nu poate fi evitat, asezati in fata ochilor o oglinda care reflecta usa de la intrare.

Nu plasati televizorul sau calculatorul in dormitor sau in camera copilului. Daca nu puteti renunta la TV, inainte de culcare acoperiti-l cu o folie de plastic sau alt gen de acoperamant. In general aparatura electronica are efecte negative in incaperile in care se doarme.
A se evita paturile suspendate! In acest caz cel mai expus la probleme de sanatate este cel care doarme dedesubt.
Plasati un obiect de hematit in camera copilului (deasupra patului sau in mijlocul peretelui de est) pentru o sanatate buna si un somn linistit.

Copilul nu trebuie sa doarma cu capul spre peretele baii sau toaletei.

Daca odaia copilului este amplasata la capatul unui coridor, asezati cateva obiecte de ceramica pe coridor sau clopotei de vant la intrarea in camera.

Asezati in nord-estul camerei copilului o sfera de cristal sau un glob pamantesc din cristal pentru rezultate bune la scoala. Asezati biroul de studiu al copilului in coltul de nord-est al camerei.

Nu plasati dormitorul in camerele de la capatul coridoarelor lungi, in camerele de la capatul casei scarilor, in fata, sub sau deasupra baii, deasupra garajului, deasupra bucatariei sau a camerei in care se ia masa. Daca nu poate fi evitat, amplasati clopotei de vant cu tuburi metalice la intrarea in camera (afara).
In camera copilului nu trebuie sa existe obiecte ascutite indreptate spre locul de odihna sau de studiu al copilului: colturi de mobila, flori cu frunze ascutite, colturi de zid, bete, grinzi etc. Daca nu pot fi evitat, asezati in fata lor copacei din cristal, cristale, clopotei, plante.
Nu asezati in camera copilului picturi cu imagini acvatice, cu animale salbatice sau imagini care provoaca frica.
Ar fi bine ca afara, langa fereastra camerei copilului, sa nu existe arbori.

Folositi efectele clopoteilor de vant si ale copaceilor din pietre semipretioase