Diverse

Salteaua pentru patutul bebelusului

Salteaua pentru patutul bebelusului

Desi pare a fi o sarcina destul de plictisitoare, este una cu implicatii directe asupra sanatatii copilului tau. Salteaua este la fel de importanta ca si patutul bebelusului, de aceea recomandam ca ambele articole sa fie achizitionate impreuna pentru a se potrivi cat mai bine. Bebelusul isi va petrece cel... citeste »

Patut de lemn sau patut pliant?

Patut de lemn sau patut pliant?

Patuturile pliante sunt foarte usor de manevrat si practice, insa experienta parintilor care le-au folosit recomanda a fi utilizate doar ca tarc de joaca sau pentru calatorii, patutul de acasa fiind mult mai igienic decat cel pus la dispozitie de catre hotel. Patutile pliante sunt realizate din parti metalice si panza... citeste »

Lenjeria patutului pentru bebelusi

Lenjeria patutului pentru bebelusi

Designerii propun patuturi pentru bebelusi cat mai elegante, din tesaturi fine si bogate. Bunica Raisei din parc iti spune cum ruleaza ea prosopul pentru a impiedica fetita sa se rostogoleasca pe burtica in timpul somnului. Cat de sigure sunt toate acestea pentru odorul tau? Lenjeria pentru patutul bebelusului In ceea... citeste »

Cum alegi patutul perfect pentru bebelusul tau

Cum alegi patutul perfect pentru bebelusul tau

Este prima piesa de mobilier pe care o cumpara viitorii parinti! Avand in vedere ca bebelusul il va folosi zilnic pentru urmatorii 2-3 ani si ca este locul unde poate fi lasat nesupravegheat, parintii trebuie sa se informeze foarte bine inainte de a cumpara un patut pentru copii. Mai mult decat atat,... citeste »

Pernele pentru copii

Pernele pentru copii

E de la sine inteles ca noi, adultii, folosim perna atunci cand dormim. De fapt, somnul fara perna ne face sa ne trezim cu un gat intepenit si, de cele mai multe ori, probabil ca vom refuza sa adormim fara perna. De aceea, nu e de mirare ca parintii se intreaba... citeste »

Sisteme de monitorizare a bebelusului

Sisteme de monitorizare a bebelusului

Exista sute de sisteme de monitorizare a bebelusului disponibile la ora actuala pe piata . Atunci cand cumparati un astfel de sistem, ar trebui sa-l cautati pe cel care se adapteaza cel mai bine stilului dvs. de viata si caminului in care va fi folosit. Sugestiile urmatoare va vor ajuta... citeste »

Camere pentru copii

Camere pentru copii  citeste »

Dormitoare pentru copii

Vrei sa amenajezi camera copilului. Iata cateva exemple citeste »

Feng Shui in camera copilului

Feng Shui in camera copilului

Plasati clopotei de vant in camera copilului daca vedeti ca acesta se imbolnaveste frecvent. Produceti des zgomote cu clopotelul respectiv in toata casa, sunetul va echilbra energiile din incaperi. Plasati scaunul de la biroul copilului cu spatele la perete. Intotdeauna scaunul pe care sta la masa trebuie sa fie cu... citeste »