Copilul (+7 ani)

Disciplinarea adolescentilor (13-18 ani)

Disciplinarea adolescentilor (13-18 ani)

De la 13 ani in sus, copii se dezvolta mult din punct de vedere fizic si social. Au loc o multime de schimbari. Se presupune ca pana acum ai pus temeliile unei comportari frumoase a copilului tau. El stie ce se asteapta din partea lui si ce vrei sa spui... citeste »

Disciplinarea copilului la varsta de 8-10 ani

Disciplinarea copilului la varsta de 8-10 ani

De la 8 la 10 ani, copilul ia legatura cu grupul/ gasca de prieteni si invata despre comportamentul social. Provocarea o constituie sa-si de-a seama unde se integreaza mai bine. E destul de mare sa incerce sa se ridice la asteptarile parintilor, desi drumul pana acolo e presarat cu suisuri... citeste »

Cata apa trebuie sa bea copiii?

Cata apa trebuie sa bea copiii?

Doar fiindca sunt mai mici de statura decat noi, nu inseamna ca au nevoie de mai putina apa. De fapt, pentru copii apa este unul dintre cei mai importanti nutrienti. Apa nu numai ca mentine starea de sanatate a copiilor nostri, dar ii va ajuta sa invete mai bine la... citeste »

Zaharul din bauturile racoritoare

Zaharul din bauturile racoritoare

Daca te gandesti sa inlocui sucurile (de cele mai multe ori carbogazoase) cumparate de copiii tai in timpul orelor de curs cu variante mai sanatoase, probabil ca prima optiune la care te-ai opri ar fi sucurile de fructe 100% naturale. Cu parere de rau trebuie sa te atentionam ca inclusiv... citeste »

Visele copiilor

Visele copiilor

Din perspectiva bebelusului dvs., nasterea si experienta vietii din afara pantecului este, probabil, ca trecerea dintr-un vis luuung si neintrerupt intr-o cu totul alta lume. Cercetarea in stiinta moderna a visurilor si somnului  a facut un progres uimitor atunci cand Eugene Aserinsky, pe cand lucra ca si cercetator intr-un laborator... citeste »