ong1 200x139 Fundatia Alaturi de Voi Romania

Ajuta! Doneaza 2% din impozit pentru ONG-uri!

Test de incredere trecut de ADV Romania!

Deseori suntem in situatia de a face alegeri privind investitiile. Va invit si de aceasta data la o astfel de alegere, sub forma unui minitest: 

1. Doriti sa lasati guvernantilor posibilitatea de investi ei cei 2% din impozitul pe venitul global pe care l-ati virat la bugetul de stat?

Varintele de raspuns sunt fireste cele doua- DA si NU.

Daca ati raspuns DA la acest mini test, e ok…nu l-ati picat, dar sigur faceti parte dintre oamenii cu maxima incredere in cum se gestioneza fondurile publice.

Daca ati raspuns NU…atunci avem de discutat in continuare, pentru ca e clar ca vreti sa directionati 2% din impozitul pe venitul dvs. din 2011 catre o entitate nonprofit. Va felicitam, pentru ca astfel dovediti un plus de responsabilitate si prin simpla completare a unui formular, in fapt oferiti sanse, fara a pierde nimic. Investiti un timp scurt in sanatate si viitor!

2. Ati dori sa schimbati 100.000 de destine prin directionarea a 2%?

Singurul raspuns posibil este…DA! pentru ca noi consideram ca oferta e foarte tentanta.

In aceste conditii aflati ca investind 2% in ADV Romania investiti incredere si creati sanse pentru cca 20.000 de tineri care, datorita informatiilor privind prevenirea transmiterii infectiei cu HIV, ar putea sa evite infectarea, la care se adauga alte 100.000 de persoane care vor primi informatii despre HIV/SIDA de pe cele 10 site-uri detinute de ADV Romania.

De asemenea, directionand 2% catre ADV Romania creati sanse si pentru cei 30 de tineri cu handicap care ar putea ramane si in 2012 angajatii unitatii protejate autorizate Util Deco, dezvoltata si sustinuta de Fundatia „Alaturi de Voi” Romania.

Bonus pentru conduita dvs. perfecta va oferim si alte informatii: cu un singur click pe www.doilasuta.eu puteti descarca formularul de directionare a 2% precompletat, si puteti vizualiza procedura de trimitere a formularului.

ADV Romania (www.alaturidevoi.ro) va multumeste tuturor celor care au acceptat acest joc si au lecturat articolul, celor care ne-au sustinut pentru publicare – www.mamica.ro si celor care anul trecut au directionat 2% catre noi. Ca datorie de onoare va vom informa pe platforma noastra de site-uri despre activitatea pe care o avem.

Fundatia Alaturi De Voi Romania

Cod fiscal:14545164

Cont IBAN:RO32RZBR0000060012720203