Picture 330 200x133 Fundatia Motivation Romania

Fundatia Motivation Romania

Fundația Motivation România este o organizație neguvernamentală, nonprofit, creată în anul 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități. Programele și serviciile oferite sunt create pentru a crește calitatea vieții beneficiarilor noștri și pentru a asigura prezența lor activă în societate cu accent pe integrarea socială, educațională și profesională. Serviciile pe care le oferim acoperă o gamă largă de nevoi, de la echipament adaptat pentru diferite tipuri de dizabilități motorii, la recuperare medicală și instruire pentru viață independentă, alături de un instructor în scaun rulant.

Începând din 2002, Fundația Motivation România a transferat din Centrul de Plasament Tâncăbești, Ilfov, 37 de copii cu dizabilități. 27 dintre aceștia locuiesc în casele de tip familial Motivation.

Redirecționează către Fundația Motivation România 2% din impozitul pe venitul global anual. Prin gestul tău, cei 27 de copii și tineri cu dizabilități vor avea o șansă în plus să aibă o viață cât mai apropiată de cea din familie.

Cu ajutorul tău, putem evita întoarcerea lor în instituții.

Completează formularul 230, dacă ai avut în 2011 doar venituri din salarii, sau formularul 200, dacă ai avut venituri și din alte surse, și depune-l până la data de 25 mai la Administrația Financiară de care aparții.

În 2011, prin redirecționarea a 2% din impozitul pe venit, am reușit să strâgem 56.560 de lei, sumă folosită în totalitate pentru Programul Impact. Programul Impact înseamnă servicii esentiale pentru copiii și tinerii cu dizabilități: locuințe de tip familial, recuperare medicală, logopedie, consiliere, integrare școlară și activități educaționale, de socializare și orientare profesională.

Directioneaza 2% din impozitul pe venit:

Fundatia Motivation Romania

Cod fiscal 7081193

Cont IBAN RO 98 RNCB 0071 0114 2739 0030