Umanitare

Un gest pentru o viata!

Un gest pentru o viata!

Salvați Copiii lansează duminică, 9 octombrie, campania Un gest pentru o viaţă, menită să atragă fonduri pentru echiparea spitalelor cu incubatoare și alte echipamente performante. Evenimentul de lansare se va desfășura pe parcursul întregii zile de duminică, la etajul 1 din Promenada Mall, și va lua forma unei petreceri cu... citeste »

Fundatia Romanian Angel Appeal

Fundatia Romanian Angel Appeal

Redirectionati 2% din impozitul pe venit pentru proiecte dedicate copiilor si tinerilor defavorizati! Copiii si tinerii au fost dintotdeauna in centrul preocuparilor Fundatiei Romanian Angel Appeal. Fie ca a fost vorba de sanatatea lor, fie ca nu se puteau integra social, fie ca aveau nevoie de anumite servicii de ingrijire,... citeste »

Organizatia Salvati Copiii Romania

Organizatia Salvati Copiii Romania

  Organizaţia SALVAŢI COPIII ROMÂNIA este o instituţie cu rol social, a cărei misiune este aceea de a obţine progrese marcante privind modul în care sunt trataţi copiii şi de a produce schimbări imediate şi de durată în viaţa acestora. Toate activităţile şi demersurile întreprinse au la bază prevederile Convenţiei... citeste »

Fundatia Motivation Romania

Fundatia Motivation Romania

Fundația Motivation România este o organizație neguvernamentală, nonprofit, creată în anul 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități. Programele și serviciile oferite sunt create pentru a crește calitatea vieții beneficiarilor noștri și pentru a asigura prezența lor activă în societate cu accent pe integrarea socială, educațională... citeste »

Asociatia Betania Bacau

Asociatia Betania Bacau

Asociaţia Betania este o organizaţie umanitară de sprijinire a tuturor categoriilor defavorizate ale comunitãtii. Misiunea sa este realizată prin derularea de proiecte sociale, medicale şi educative. Asociaţia Betania a dobândit personalitate juridică la 24.10.1995, conform Sentinţei Civile nr. 70 din 1995. Asociaţia este persoanã juridicã românã, apoliticã, de caritate, misiune... citeste »

Fundatia pentru SMURD

Fundatia pentru SMURD

Fundația pentru SMURD susține, prin toate proiectele dezvoltate, activitatea Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD). Misiunea Fundației pentru SMURD este să îmbunătățească, prin mijloacele permise de lege care îi stau la dispoziție, calitatea vieții persoanelor care locuiesc și muncesc în România, prin sprijinirea dezvoltării sistemului integrat medical și... citeste »

Asociatia Autism Baia Mare

Asociatia Autism Baia Mare

Asociaţia Autism Baia Mare s-a înfiinţat la finele anului 2008 cu scopul de a apăra şi promova drepturile şi interesele persoanelor cu autism şi ale familiilor acestora. Iniţiatorii acestui proiect sunt părinţi ai copiilor cu autism din judeţul Maramureş care se confruntă cu o gamă largă de probleme legate de... citeste »

Asociatia Alternative Sociale Iasi

Asociatia Alternative Sociale Iasi

Asociatia Alternative Sociale esteo organizaţie neguvernamentală apolitică iniţiată în anul 1997 care acţionează pentru apărarea şi promovarea drepturilor omului prin activităţi de prevenire, asistenţă, formare, cercetare şi advocacy. In 15 ani de activitate Alternative Sociale a desfășurat programe de prevenirea instituţionalizării şi protecției copilului, programe de prevenire a delincvenţei, programe... citeste »

Asociatia pentru o Comunitate Solidara si Interventie Sociala (ACSIS)

Asociatia pentru o Comunitate Solidara si Interventie Sociala (ACSIS)

Asociatia pentru o Comunitate Solidara si Interventie Sociala – ACSIS desfasoara incepand din anul 2004 programe care vizeaza prevenirea separarii copilului de familia proprie. Persoanele care beneficiaza de suportul ACSIS sunt mame care se confrunta cu multiple dificultati: respingere din partea familiei de origine/extinse, lipsa veniturilor necesare acoperirii nevoilor de... citeste »

Asociatia Nevazatorilor Brasov

Asociatia Nevazatorilor Brasov

Înfiinţată în 1961, Asociaţia Nevăzătorilor Braşov, filială a Asociaţiei Nevăzătorilor din România, este o organizaţie neguvernamentală de utilitate publică cu caracter social-cultural, educativ, sportiv şi umanitar, bazată în principal pe voluntariat. Activităţile desfăşurate de filiala Brasov în beneficiul membrilor ei se împart în trei categorii principale, după cum urmează: Activităţi... citeste »