doilasuta mamicaro 200x166 Asociatia Young Initiative

2% pentru Young Initiative!

VIZIUNEA noastră este ca tinerii şi copiii din România să fie participanţi activi în societate şi să aibă o educaţie completă, atât prin mijloace formale, dar mai ales non-formale, care să le asigure o carieră corespunzatoare potenţialului lor.

MISIUNEA noastră este să contribuim la dezvoltarea personală şi profesională a tinerilor şi copiilor, precum şi la educaţia şi cultura acestora, cu precădere cea non-formală, astfel încât aceştia să îşi poata croi o cariera care să corespundă potenţialului lor.

Proiecte in derulare

Punti catre cunoastere

Cu ajutorul Fundatiei IREX si Bibliotecii Metropolitane Bucuresti, ajutam copiii neglijati sau abuzati din Sectorul 4 sa isi construiasca o fundatie educationala solida, prin activitati de alfabetizare, animatie, lectura si IT. In acest scop am deschis un Centru de Lectura si Educatie Non-Formala, in cadrul Centrului pentru Copii Abuzati Sector 4.

Blogunteer.ro

Impreuna spunem povestea voluntariatului Blogunteer.ro isi propune sa fie un instrument de informare si dezvoltare pentru voluntarii romani, dar de asemenea isi doreste sa promoveze fenomenul voluntariatului in randul tinerilor din tara noastra. Un aspect deosebit de important al proiectului il reprezinta obiectivul de a prezenta povestea oamenilor, voluntarilor, din spatele proiectelor si organizatiilor.

Seek your career

Prin intermediul acestui proiect elevii de liceu vor participa la o serie de workshop-uri dedicate anumitor domenii profesionale. Aici ei vor face simulari practice ale domeniului respectiv, lucru care ii va ajuta considerabil in alegerea viitoarei cariere.

Programul de donatii pentru centrele de plasament din Sectorul 4

Donatii care ajung unde trebuie

Prin acest program dorim sa imbunatatim conditiile de viata ale copiilor din aceste centre si sa cream infrastructura necesara pentru ca cei care doresc sa efectueze donatii pentru acesti copii sa o poata face rapid, asigurandu-ne in acelasi timp ca donatia ajunge exact unde trebuie. In Bucuresti au fost deschise 8 puncte de colectare pentru donatii.

Click&Know

Cu ajutorul Ateliere Fara Frontiere, am infiintat un centru multimedia pentru copiii si tinerii din apartamentele sociale din Sectorul 4.

Grupuri tinta deservite

  • copii defavorizati (orfani, cu diverse probleme de sanatate sau probleme socio-economice) carora vrem sa le oferim o fundatie educationala solida si ajutor pentru integrarea in societate, dar si o viata mai buna cu ajutorul donatiilor;
  • elevi si studenti, pe care ii ajutam sa isi gaseacsa cariera potrivita potentialului lor si, de asemenea, ii ajutam sa se dezvolte pe plan personal si profesional;

Directioneaza 2% din impozitul pe venit:

Asociatia Young Initiative

Cod fiscal 26243046

Cont IBAN RO88RNCB0075115267840001