piure cu branzica 200x134 Piure cu branzica de vaci (8 luni)

O sugestie eleganta de servire a piureului cu branzica de vaci

Aceasta reteta poate fi incercata imediat ce ai introdus galbenusul de ou in alimentatia bebelusului tau. Este o reteta simpla, rapida si pe gustul tuturor copiilor. Nu este nevoie sa suplimentezi reteta adaugand si carne, intrucat galbenusul este si el tot o proteina. Pofta buna!

Ingrediente: 1 cartof, 1 galbenus de ou fiert, 1 lingura brinzica de vaci

Cartoful se curata, se spala si se taie cubulete pentru a fierbe mai repede. Oul se fierbe tare si i se foloseste doar galbenusul.
Cartoful se paseaza impreuna cu galbenusul si se adauga brinza de vaci, frecand amestecul bine pentru o buna omogenizare. 

Pentru variatie poti adauga si legume fierte la abur in piure: broccoli, dovleac, morcov, mazare si orice alte legume prefera sau doresti sa introduci in dieta bebelusului.